Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №997 від 31.12.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Рівне налагоджує міжнародну співпрацю з американським містом

Днями Рівненський міський голова Олександр Третяк обговорив перспективи співпраці нашого міста з американським містом Федерал-Вей. Зустріч, що відбулася в онлайн режимі, організована на запрошення громади міста Федерал –Вей і особисто мера Джима Ферреля.

З американського боку на ній також були присутні Член ради міста Федерал Вей, Мартін Моор, Почесний консул України в США з консульським округом, який охоплює штати Вашингтон і Орегон, Валерій Голобородько.

Джим Феррель привітав Рівненського міського голову Олександра Третяка з обранням на почесну посаду. В свою чергу, Олександр Третяк зауважив, що завдячує своє обрання міським головою саме довірі більшості рівнян. Рівненський міський голова підкреслив, що він є міським головою для усіх мешканців Рівного, наголосивши, що усвідомлює всю відповідальність місії управління містом, яку покладено на нього. Олександр Третяк також поінформував, що секретарем міської ради обрано його опонента. Відтак, це свідчить про наміри спільно та злагоджено працювати на користь громади нашого міста.

Під час зустрічі було виокремлено головні питання, які сьогодні стоять перед Рівним та потребують швидкого вирішення, а також обговорювались можливі напрямки співпраці між нашими містами. Колеги також обмінялися інформацією щодо виборчих процесів в США та Україні, обговорювались їх відмінності та особливості.

Мер міста Федерал – Вей Джим Феррель привітав рівнян зі святами, а Рівненський міський голова висловив сподівання, що відтоді як епідеміологічна ситуація сприятиме цьому, обидвоє колег спланують офіційну зустріч.

31.12.2020



Рівне-Ракурс №10 від 31.12.2020p. 
На головну сторінку