Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №997 від 31.12.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Фінансовий гороскоп на 2021 рік 
для всіх знаків зодіаку:

Фінансовий гороскоп на 2021 рік для всіх знаків зодіаку:

Овен Нехай срібне сяйво символу 2021 року не засліпить представників знаку Овен. Вам слід остерігатися необдуманих і незапланованих витрат. Найкращий період у фінансовому аспекті, коли ви зможете собі дозволити тринькати гроші, – це весна, точніше, її закінчення. А ось влітку бажано економити, незважаючи на час відпусток. Але бідувати ви не будете.

Телець

Це ваш рік, адже Бик Бика бачить здалеку. Саме 2021 року у Тельців вимальовуються можливості рухати гори, але зате така титанічна праця буде гідно винагороджена. На перший план у вас виходить кар’єра. І вам в цьому дуже пощастить, чим би ви не займалися. Тож не втрачайте шанс помітно розбагатіти, та до того ж займаючись улюбленою справою.

Близнюки

У Близнюків рік Білого Бика – це сприятливий і переломний період для побудови кар’єри і, відповідно, підвищення фінансового благополуччя. У досягненні цілей вам допоможе ваш неперевершений талант співрозмовника – зміцнюйте свій авторитет серед колег і партнерів по бізнесу, розширюйте коло ділових знайомств і ви отримаєте не одну вигідну пропозицію.

Рак

Незважаючи на всі складнощі 2020 року, що минає, в рік Білого Бика Раки легко вирішуватимуть фінансові питання – інтуїція вас не підведе. Ви зможете вигідно вкласти чужі кошти, але ось власні заощадження не варто нікому довіряти, інакше ви ризикуєте збанкрутувати. Крім того, за вас можуть взятися контролюючі органи – не жартуйте з законом.

Лев

Леву постійно доведеться доводити в рік Бика свою спроможність. Йому нічого не даватиметься просто так, в тому числі – гроші. Їх потрібно буде заробляти копіткою працею, а іноді і зовсім економити, хоча Леви, як відомо, труднощів не бояться і завзяття не позичають. Але все-таки 2021 року у вас часто виникатиме відчуття, що ви здатні на більше.

Діва

Дів 2021 року очікує грошова удача, заснована не тільки на фортуні, а й на власних напрацюваннях. Ніщо не дається даром, і Діва це постійно доводить. Але робота вам буде в радість, а прибуток ви витратите на речі і заняття, які принесуть чимале задоволення. До середини року ви ввійдете в стадію фінансової стабільності і спочиватимете на лаврах.

Терези

У Терезів настає чудовий рік, а все тому, що ваше фінансове благополуччя буде стабільним, а заробляти ви зможете, займаючись улюбленою справою. Особливо пощастить людям творчим – ваші ідеї отримають визнання у справжніх цінителів, а значить, грошовий потік буде невичерпний. Але на цій хвилі важливо не загордився – тому що буде боляче падати.

Скорпіон

У Скорпіонів не передбачається великих проблем з фінансами в рік Бика. Однозначно вас виручить можливість отримувати дохід одночасно з декількох джерел. Але тільки якщо у вас вистачить сили волі побороти свою природну лінь. Намагайтеся не впадати в крайності: наприклад, взяти кредит і спустити його на вражаючу відпустку – не найкращий варіант капіталовкладення.

Стрілець

Білий Бик не дуже побалує Стрільців наступного року. Але навіть отримавши на руки чималий куш, наприклад, у вигляді відсотків з вкладу або спадщини, не поспішайте розлучатися з грошима. Ваш головний коник 2021 року – обережність і вдумливість. Рахуйте, перевіряйте, радьтеся з компетентними людьми – і лише потім вкладайте фінанси в вигідну справу.

Козеріг

Щоб вийти в плюси і забезпечити собі гідне життя, Козорогам в рік Бика доведеться неабияк попітніти. Не можна ухилятися від роботи і відмовлятися від найменшої можливості додаткового заробітку. Тільки в цьому випадку символ року нагородить вас гідними грошовими бонусами, з якими можна буде взяти невеликий тайм-аут ближче до осені.

Водолій

З приходом року Бика у Водоліїв можуть відкритися привабливі перспективи аж до зміни місця роботи і взагалі роду діяльності. А разом з цими змінами вас чекає зростання матеріального рівня життя. Остерігайтеся заздрісників і шахраїв – вони завжди бачать, де і що погано лежить. Отримуючи гроші, важливо правильно ними розпорядитися, щоб тієї ж миті не втратити.

Риби

Запорука фінансової незалежності Риб 2021 року – трохи менше розповсюджуватися оточуючим про специфіку своєї діяльності. Менше знають – міцніше сплять, а прибуток йде вам до кишені. Зірки не радять кардинально міняти свою роботу, все-таки ваші джерела прибутку показують себе не з гіршого боку. Намагайтеся задовольнятися тим, що маєте, – це надійніше.

31.12.2020



Рівне-Ракурс №10 від 31.12.2020p. 
На головну сторінку