Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №998 від 14.01.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Стрілянина у Рівному

Стрілянина у Рівному

Внаслідок конфлікту між трьома рівнянами, який виник дев’ятого січня, травми отримали двоє чоловіків. За фактом хуліганства триває досудове розслідування.

Поліцейські попередньо встановили, що близько 20 години двоє чоловіків перебували біля гаражного приміщення по вулиці Романа Шухевича в обласному центрі, коли в цей час до них підбігла собака бійцівської породи без намордника та почала агресивно себе поводити. Чоловіки зробили зауваження власнику пса щодо неправильного її вигулу.

Це не сподобалося останньому, тож через деякий час він знову прийшов до приміщення гаража та почав зненацька наносити удари невідомим тупим предметом двом чоловікам. Однак, потерпілі зуміли уникнути подальших протиправних дій зловмисника. Нападник, утікаючи, здійснив кілька пострілів зі спецпристрою в сторону двох рівнян.

Медики «швидкої», які прибули на виклик, діагностували у 28-ми та 30-річого жителів обласного центру забійні рани голови, осаднення різних частин тіла. Після надання допомоги їх відпустили.

Орієнтування зловмисника отримали усі екіпажі та невдовзі ймовірного нападника виявили на одній із вулиць обласного центру.

47-річний житель обласного центру у скоєному не зізнається та запевняє, що відбувся лише конфлікт. Відповідно до освідування приладом «Драгер» він перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 1,24 проміле.

За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням предмету, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень слідчі проводять досудове розслідування за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Із місця події слідчі вилучили кілька гільз та іншу слідову інформацію. Наразі призначені ряд експертиз, зокрема й судово-медична, яка встановить ступінь тяжкості та характер тілесних ушкоджень.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до семи років.

14.01.2021



Рівне-Ракурс №10 від 14.01.2021p. 
На головну сторінку