Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1013 від 30.04.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

У Сарнах створили міський осередок політичної партії «Сила і Честь»

У Сарнах створили міський осередок політичної партії «Сила і Честь»

24 квітня в Сарнах відбулася установча конференція міського осередку Рівненської обласної організації політичної партії «Сила і Честь».

У роботі конференції взяли участь депутати Рівненської обласної ради від політичної партії «Сила і Честь» Віталій Ундір – голова правління Рівненської обласної організації політичної партії «Сила і Честь», Віталій Сухович, Микола Мельник, місцеві партійці та прихильники партії.

«У Рівненській області до вересня місяця минулого року такої політичної сили не існувало. Дякую Богу, що підібралася команда однодумців, яка у вересні створила обласну партійну організацію, а вже в кінці жовтня ми отримали один із кращих результатів на місцевих виборах: 500 депутатів від політичної партії «Сила і Честь» усіх рівнів, 112 – на Рівненщині.

Один із кращих результатів показала Сарненщина, тому партійне будівництво в регіоні ми розпочинаємо саме звідси.

Новий адміністративно-територіальний устрій, а правильний він чи неправильний покаже час, – вже даність. Ми маємо 4 райони, 64 ОТГ на теренах Рівненщини.

З метою консолідації роботи нашого депутатського корпусу в кожній з громад буде створена місцева партійна організація політичної партії «Сила і Честь». Адже ми присутні в майже усіх радах на Рівненщині, у нас є фракції і ми можемо ретранслювати думки наших виборців у реальних справах.

Я хотів би побажати нам плідної роботи. У нас попереду важкий, але цікавий час. Зауважу, що у нашій команді професійні люди, які вміють і знають як працювати. З нами люди з досвідом, за чиїми плечима не просто красиві гасла, а справжня кропітка робота.

Ми знаємо і можемо показати свою роботу справжніми вчинками», – зауважив у вітальному слові Віталій Ундір.

На порядку денному конференції був ряд важливих установчих питань. Зокрема, присутні одностайно підтримали рішення про створення Сарненського міського осередку Рівненської обласної організації політичної партії «Сила і Честь». Разом з тим, учасники конференції обрали очільника осередку.

«Поспілкувавшись з колегами, враховуючи результат роботи, пропоную обрати головою осередку людину місцеву та авторитетну. На нашу думку, правильно було б запропонувати цю посаду Цуману Руслану Івановичу. Він – людина фахова, знана не лише на теренах Сарненщини, а й – Рівненщини», – звернувся до присутніх Віталій Сухович.

Таку пропозицію присутні підтримали одноголосно.

Про Руслана Цумана відомо, що він з 1996 року займається підприємницькою діяльністю, до того працював у галузі освіти.

Крім того, учасники конференції та прихильники політичної партії «Сила і Честь» з нагоди 35-річниці аварії на Чорнобильській АЕС висадили туї в міському сквері «Залізничник» в м. Сарни.

30.04.2021



Рівне-Ракурс №10 від 30.04.2021p. 
На головну сторінку