Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1020 від 17.06.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Потап похвалився сережками з чорними діамантами: подарунок на 40-річчя

Потап похвалився сережками з чорними діамантами: подарунок на 40-річчя

Не так давно український репер і продюсер Потап відсвяткував своє 40-річчя. Як пройшло торжество і які подарунки отримав в день народження, артист розповів в інтерв’ю Каті Осадчій в програмі «Світське життя».

Потап був не один, а зі своїм сином від першого шлюбу Андрієм Потапенко, який проявив ініціативу і прокоментував вечірку з нагоди дня народження батька.

«Вона була не гучною. Він святкував в ресторані, і там було дуже мало людей – 20 з чимось. Тому він не так вже гарно відсвяткував своє 40-ліття», – сказав Андрій Потапенко.

За словами Потапа, вечірка була скромною на прохання його батьків, які були проти святкування 40-річчя.

«Це було не свято, а така вечірка на 40-річчя. Ти знаєш, яке я можу влаштувати свято?! 200 людей і Снуп Догг на сцені», – зазначив артист.

Також Потап показав один із своїх подарунків – сережки з чорними діамантами. Хто подарував, він не зізнався, але зазначив, що не Настя Каменських, яка йому подарувала сережки з білими діамантами.

«Коштують, як автомобіль. Ніколи я б собі такі не купив, тому що це дуже дорого навіть для мене. Я взагалі не транжира. Мені не треба багато дорогих годинників чи іншого. Я можу собі це купити. Але я ніколи не купив би собі сам. Дякую. Дівчатка в захваті», – зізнався Потап.

В числі подарунків на день народження продюсер також назвав терапію з тренером, який працює ментально, а також витвори мистецтва.

«В мене все є. Машини є, квартири є. Слава, популярність, душа є. Картини. Мені дуже багато подарували витворів мистецтва. Я тепер вже колекціоную», – зізнається Потап.

17.06.2021



Рівне-Ракурс №10 від 17.06.2021p. 
На головну сторінку