Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1021 від 01.07.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

П’ядина або лаваш по-італійськи

П’ядина або лаваш по-італійськи

На 12 штук діаметром 18см: 400 г борошна; 140 г води; 80 г молока; 40 г оливкової олії; 10 г солі.

Замісити з цих інгредієнтів гладке тісто, накрити плівкою і залишити на 30-45 хвилин.

Тісто розділити на кілька частини, кожну розкачати на злегка припиленний борошном поверхні максимально тонко, діаметром скворідки, на якій будете смажити.

Випікати коржі на сильно розігрітій сковороді по 30 секунд з кожної сторони.

Готові коржі складати один на одного і накривати рушником.

01.07.2021



Рівне-Ракурс №10 від 01.07.2021p. 
На головну сторінку