Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1027 від 11.08.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Ніжний рибний пиріг

Ніжний рибний пиріг

На 4-6 порцій: 500 г риби (хек, тілапія, тріска); 100 г твердого сиру; 250 мл молока; 2 ст.л. борошна пшеничного; 2 яйця; 2 ст.л. томатної пасти; 1 шт. лимон; сіль, перець за смаком.

На сухій сковорідці спасерувати борошно до легкого карамельного кольору, злегка остудити, розвести молоком та проварити соус 5 хвилин. Додати томат-пюре і сир, приправити сіллю, перцем або приправою до риби на свій смак.

Яйця розділити на жовтки і білки. Жовтки підмішати до соусу.

Рибне філе нарізати кубиками, скропити лимонним соком, посолити і поперчити, обсмажити, додати до соусу і перемішати. Збити білки в стійку піну і акуратно вмішати їх в нашу масу.

Форму для запікання змастити маслом і вилити в неї суміш. Поставити форму в духовку і випікати пиріг при температурі 180С 30-35 хвилин до золотистої скоринки.

Вимкнути духовку і нехай пиріг постоїть ще 10 хв, щоб не осів).

11.08.2021



Рівне-Ракурс №10 від 11.08.2021p. 
На головну сторінку