Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1027 від 11.08.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Підмішував наркотики і кидав у скло: Юлія Леус про насильство Андрія Джеджули

Підмішував наркотики і кидав у скло: Юлія Леус про насильство Андрія Джеджули

Дружина Андрія Джеджули, яка раніше вперше показала обличчя доньки, дала відверте інтерв’ю про відносини з обранцем. Юлія Леус заговорила про насильство з боку шоумена і моральний тиск на неї та її старшу доньку.

В інтерв’ю YouTube-каналу Олицька дівчина зробила шокуючі заяви про те, що чоловік підсипав їй наркотики, а також бив її. За її словами, фізичне насильство почалося через два місяці після весілля. Таку поведінку телеведучого Юлія пояснила його ревнощами, а конфлікти – приниженням її 18-річної доньки Ангеліни зі сторони чоловіка.

Перший раз Леус пішла від Джеджули через те, що він таємно підмішував їй наркотичні речовини в напої, а після цього спостерігав за дружиною.

«Він мені в каву наркоту підкидав. Спостерігав, як я на біговій доріжці займаюся. Він сказав мені (про це – прим. ред.). Я прокинулася, пішла зробила собі каву, відійшла. Він за цей час туди кинув пів пігулки... Я була в шоці. Я на біговій доріжці, а у мене серце вилітає», – поділилася дівчина.

Про проблеми в родині стало відомо під час вагітності Юлії. На останніх місяцях вагітності вона потрапила в лікарню і тоді публічно звинуватила шоумена в цьому. Вона заявила, що має намір розлучитися з чоловіком.

11.08.2021



Рівне-Ракурс №10 від 11.08.2021p. 
На головну сторінку