Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1028 від 12.08.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

«Ти не отримаєш ні цента»: Квентін Тарантіно зізнався, що в дитинстві пообіцяв не допомагати матері

«Ти не отримаєш ні цента»: Квентін Тарантіно зізнався, що в дитинстві пообіцяв не допомагати матері

Американський режисер Квентін Тарантіно зізнався, що в дитинстві пообіцяв не допомагати матері. Таку реакцію майбутньої зірки викликала позиція матері, яка стала на бік вчителів і насварила сина за те, що він відволікався в школі на написання сценаріїв. Про це повідомляє independent.co.uk.

«Вона кричала на мене з цього приводу ... а потім посеред своєї маленької тиради вона сказала: «О, та, до речі, це твоя маленька «письменницька кар’єра», яку ти робиш. Це лайно закінчилося», – згадав Тарантіно.

Через те, що мати сказала це у саркастичній манері, майбутній режисер пообіцяв, що ніколи не буде допомагати матері.

«... Я пообіцяв: «Добре, леді, коли я стану успішним письменником, ти ніколи не отримаєш ні цента від мого успіху. Для тебе не буде ні будинку, ні відпустки, ні Cadillac. Ти нічого не отримаєш, ти це сказала», – розповів режисер.

Варто зазначити, що Тарантіно стримав слово, проте одного разу все ж допоміг матері, коли у неї були проблеми з податковою.

А свою розповідь про цю ситуацію він резюмував тим, що звернувся до батьків і зауважив, що саркастичний тон про те, що має значення для дітей, приносить свої наслідки.

12.08.2021



Рівне-Ракурс №10 від 12.08.2021p. 
На головну сторінку