Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1032 від 09.09.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Жіноча команда НК Верес впевнено перемогла у стартовому домашньому матчі сезону

Жіноча команда НК Верес впевнено перемогла у стартовому домашньому матчі сезону

Другу поспіль перемогу у Групі А Першої ліги чемпіонату України з футболу здобула жіноча команда народного клубу Верес. У стартовому домашньому поєдинку сезону наші дівчата розгромили суперниць із Уманського району Черкаської області.

Верес – Ятрань – 5:0 (2:0)

чемпіонат України з футболу серед жінок, Перша ліга, 2 тур

6 вересня 2021 року, Костопіль, стадіон Колос

Арбітриня: Наталія Мамчур (Рівне). Асистентки арбітрині: Олександра Вдовіна (Львів), Ірина Чайка (Львівська обл.). Четвертий арбітр: Дмитро Шекель (Рівне). Спостерігач арбітражу: Едуард Валенко (Львів).

Верес: Луцюк – Котовець, Баліна (Шелест, 69), Низова, Войт (Рожко, 69), Розлуцька (Котяш, 77), Тріль, Лавренюк (Дідук, 77), Мущенська, Ващик (Галак, 58), Годунко. Запасні: Гнатенко, Кіселевич.

Старший тренер: Микола Сідорчук.

Ятрань: Лакуста – Вялих, Ніколаєва, Рошка, Тарасюк, Черніченко, Палій, Дичко, Бурлаченко, Степаненко, Плечінь (Крачок, 58). Запасні: Чаповська, Губенко, Коноплян, Максимчук, Дубінська.

Головний тренер: Володимир Щербина.

Голи: Тріль (6, 56, 77), Баліна (30), Галак (60).

Попередження: Войт (5), Мущенська (45), Тріль (53) – Рошка (53), Вялих (61).

До звітного поєдинку суперниці підійшли у різному настрої. Наші гості на старті сезону зазнали двох поразок. Команда ж Миколи Сідорчука у попередній грі переконливо здолала в Івано-Франківську Прикарпаття. І, як сказала в інтерв’ю інформаційній службі клубу капітан червоно-чорних Тетяна Тріль, лише розпочала боротьбу за перемогу у чемпіонаті.

У стартовому домашньому матчі сезону на оновленому після реконструкції стадіоні Колос у Костополі Верес не мав права програти. Це розуміли і дівчата, які з перших хвилин гри зачинили суперниць на їхній половині поля. Ще до перерви у сітці воріт Валерії Лакусти м’яч побував двічі. Вже на шостій хвилині рахунок своїм голам у новому сезоні відкрила Тетяна Тріль. А ближче до середини тайму відзначилася Софія Баліна.

Після відпочинку гра продовжилася за схожим сценарієм. Господині атакували, гості – здебільшого відбивалися. Тетяна Тріль оформила хет-трік, ще в одному епізоді голом відзначилася Анастасія Галак.

У підсумку жіноча команда народного клубу Верес здобула другу поспіль перемогу в чемпіонаті й поки не пропускала у власні ворота.

09.09.2021https://nkveres.com/



Рівне-Ракурс №10 від 09.09.2021p. 
На головну сторінку