Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1033 від 17.09.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Що станеться, якщо покласти лимон поруч з ліжком: 5 сюрпризів

Що станеться, якщо покласти лимон поруч з ліжком: 5 сюрпризів

Або, можливо, з його корисними властивостями? Ймовірно, ви чули про те, що пити теплу воду з лимоном натщесерце – це прекрасний внесок у своє здоров’я. Відомо, що цей «коктейль» покращує травлення і зміцнює імунну систему. А чи знаєте ви, що існує ще один спосіб отримати з лимонів істотну користь?

Лимон поруч з ліжком

Сила лимонів здається безмежною, бо завдяки дослідженням виявився ще один новий спосіб використання цих фруктів. Ви можете отримати користь від них, поки спите! Як? Просто поклавши поруч зі своїм ліжком. Лимон поліпшить якість повітря, і дихати стане набагато легше. Все, що ви повинні зробити – це:

• просто розрізати лимон на скибочки;

• покласти їх в блюдце;

• поставити його поруч з ліжком на ніч.

Чим це корисно

Ви можете повторювати цю процедуру щоночі, адже користь від неї просто колосальна.

Зниження кров’яного тиску

У великої кількості людей є проблеми з артеріальним тиском. Тому лимони дійсно можуть стати в нагоді. Проте, настійно рекомендується проконсультуватися з лікарем з питань, пов’язаних з артеріальним тиском, щоб визначити причину і приступити до лікування.

Зняття стресу

Це особливо важливо, враховуючи напружений час, в який ми живемо. Так багато факторів виснажують нашу нервову систему, тому здоровий сон майже так само важливий, як і дихання. Запах цитрусових заспокоює і сприяє відпочинку.

Поліпшення дихання

Є дві основні проблеми, пов’язані з диханням, при яких лимон дуже добре допомагає. Його антиоксидантні властивості будуть корисні людям з нежиттю і різними алергіями. Він також очищає повітря в кімнаті, роблячи його набагато приємніше (особливо, якщо вам подобається лимонний аромат).

Допомога в позбавленні від комах

Лимон – один з найдивовижніших природних репелентів. Він допоможе позбутися від комах або змусить їх триматися подалі від вашої спальні. Мабуть, вони дійсно не люблять лимонний запах.

Щоранку – бадьорий

Лимони роблять позитивний вплив на дихання і нервову систему, що робить ваш сон більш ефективним. А ще запах цього фрукта збільшує виробництво серотоніну – гормону, який змушує вас почуватися щасливішими.

17.09.2021



Рівне-Ракурс №10 від 17.09.2021p. 
На головну сторінку