Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1037 від 13.10.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

«Влада має не просто заморозити, а знизити тарифи», – Юлія Тимошенко

«Влада має не просто заморозити, а знизити тарифи», – Юлія Тимошенко

Сьогодні у країні є можливість не лише не підвищувати, а й взагалі знизити для населення ціни на газ, собівартість якого становить одну гривню. Для цього потрібно негайно прийняти законопроєкт №4680 про направлення на потреби людей газу вітчизняного видобутку. Також «Батьківщина» вимагає ухвалити постанову про створення ТСК, яка розслідуватиме корупцію у «Нафтогазі».

Про це заявила голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час виступу на засіданні Погоджувальної ради лідерів депутатських фракцій та комітетів.

«Треба говорити не про те, що тарифи на газ і тепло не підвищуються, а те, що вони знижуються. Собівартість становить одну гривню, а людям продають по вісім без транспортування. Дитячим садочкам, школам, лікарням продають у 13 разів дорожче. Хіба це нормально? Корупція просто захлинула країну», – зауважила голова «Батьківщини».

Юлія Тимошенко закликала включити до порядку денного постанову про створення ТСК, а також ухвалити законопроєкт «Батьківщини» №4680, яким повертається порядок, коли український газ віддається українцям за українською ціною.

«Зараз треба людей рятувати та економіку, яка дає таку інфляцію, таке зростання цін, що люди скоро не зможуть за хліб платити. Тому припиніть махінації й займіться справою!» – наголосила лідер «Батьківщини».

13.10.2021https://ba.org.ua/vlada-maye-ne-prosto-zamoroziti-a-zniziti-tarifi-yuliya-timoshenko/



Рівне-Ракурс №10 від 13.10.2021p. 
На головну сторінку