Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1037 від 13.10.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

У Рівному на базі бібліотеки функціонуватиме молодіжний центр

У Рівненські обласній бібліотеці для молоді працюватиме молодіжний простір, який буде осередком освіти та саморозвитку, проведення активного дозвілля молоді нашого міста.

Проєкт реалізується в рамках програми «Мріємо та діємо», що виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у партнерстві з Будуємо Україну Разом – БУР, Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), республіканським інститутом (IМіжнароднимRI) та Zinc Network.

Зазначимо, що Рівненська громада стала однією з перших громад, що приєдналася до Програми та наразі вже активно реалізовує проєкт.

8 жовтня відбулося підписання меморандуму про співпрацю міжнародної організації IREX з Рівненською міською радою, Рівненською обласною державною адміністрацією, ГО Агенція сталого розвитку міста щодо подальшої співпраці.

–Надзвичайно приємно, що саме зусиллями молоді, молодіжна політика в нашій громаді стає системною, доступною і різноманітною. Це дасть змогу активізувати молодих людей у створенні якісних проєктів для громади та зменшити їх відтік у більші міста та інші країни, – зазначив міський голова Олександр Третяк

13.10.2021



Рівне-Ракурс №10 від 13.10.2021p. 
На головну сторінку