Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1040 від 04.11.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Оля Полякова назвала імена головних скандалісток українського шоу-бізнесу

Оля Полякова назвала імена головних скандалісток українського шоу-бізнесу

Співачка перерахувала щонайменше п’ять зірок, які можуть ховатися під маскою Скандала.

Під час другого ефіру популярного шоу «МАСКА» на сцені з’явився найепатажніший учасник сезону – Скандал. Зірковий детектив проєкту Оля Полякова, яка зізналася, з якого віку робить ботокс, одразу почала згадувати відомих людей, чиї імена були замішані у скандалах.

«Висока і худа – це може бути Маша Єфросиніна, але в скандалах вона не була помічена. Підказки промовляє російською, це означає, що Скандал не володіє українською мовою, може бути Світлана Лобода, Лоліта, Слава Камінська чи Монро»,– озвучила версії Оля Полякова.

Скандал поділився першими підказками, в яких розповів, що в житті займається тим, за що раніше надали б анафемі та назвав загадкові імена чоловіків: Сергій та Юрій. А далі вразив глядачів своїм виступом та неймовірним вокалом. Так, у зіркових детективів грандіозного проєкту версій побільшало.

«Я думаю, що під маскою може ховатися Оля Горбачова. Пояснюю свою думку – вона раніше працювала журналісткою, брала скандальні інтерв’ю. До того ж зараз вона займається тим, за що раніше надали б анафемі – Оля Горбачова веде курси розвитку жіночої сексуальності», – прокоментувала Полякова.

Однак Олег Винник не розділив думки своєї колеги, адже Скандал продемонстрував неймовірні вокальні дані, чого досі не робила Оля Горбачова.

«Коли наша учасниця заспівала, я почула співачку і думаю, що впізнала її – це Слава Камінська. Ще це може бути Світлана Лобода, тому що у неї добре розвинений грудний регістр, вона може співати високі ноти – схоже», – відзначила Оля Полякова.

04.11.2021



Рівне-Ракурс №10 від 04.11.2021p. 
На головну сторінку