Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1041 від 12.11.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Кілька способів використання шкарпетки, якщо друга загубилася

Шкарпетки є в гардеробі мільйонів людей. Але що, якщо їх можна використовувати не тільки за прямим призначенням?

Чистота і порядок

Кожна людина хоч раз в житті стикалася з такою проблемою – не дорахувалася шкарпеток після прання. Одна з них обов’язково кудись безслідно зникає. Але не поспішайте викидати ту, що залишилася. Вона може ще принести користь. Наприклад, якщо потрібно помити машину, а спеціальної ганчірки або губки не знайшлося. Одягніть носок на руку, намочіть, додайте миючий засіб і протріть кузов. Зручно і практично. Більш того, таким же способом можна натерти автомобіль воском або відполірувати хромовані деталі до блиску.

Ароматизатор

Машина чиста, але всередині залишився неприємний запах тютюнового диму? Візьміть чисту шкарпетку і насипте в неї мелену каву або сухі кірки від апельсина. А тепер зав’яжіть її і покладіть під сидіння автомобіля. Відмінний ароматизатор готовий! Через годину неприємного запаху як не бувало. А якщо насипати в шкарпетку наповнювач для котячого туалету, то можна позбутися ще й від вогкості в салоні.

Пилозбірник

За допомогою шкарпетки можна привести в порядок не тільки машину, але і будинок. Наприклад, нею зручно протирати пил з жалюзі. Одягніть шкарпетку на руку і проведіть нею по ламелях. Так ви не тільки прискорите прибирання, але і захистите руку від порізів. Головне – не забувати періодично споліскувати шкарпетку в чистій воді.

Захист для паркету

Затіяли перестановку, але боїтеся подряпати підлогу важкими предметами? Загляньте в ящик зі шкарпетками. Одягніть їх на ніжки дивана, холодильника або столу, закріпіть канцелярськими гумками і сміливо приступайте до роботи.

12.11.2021



Рівне-Ракурс №10 від 12.11.2021p. 
На головну сторінку