Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1041 від 12.11.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

На Рівненщині у ДТП потрапили львів’яни та двоє нетверезих чоловіків

На Рівненщині у ДТП потрапили львів’яни та двоє нетверезих чоловіків

У дорожньо-транспортні пригоди, що сталися сьомого листопада, потрапила сім’я львів’ян і двоє нетверезих жителів колишнього Дубровицького району.

Близько 19-ї години неподалік села Ситне Дубенського району 42-річний водій автомобіля «Mazda CX-7» на заокругленій ділянці дороги не впорався із керуванням, допустив виїзд поза межі проїзної частини із подальшим перекиданням транспортного засобу. У салоні авто перебувала дружина та двоє малолітніх дітей. Унаслідок ДТП 44-річна жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому руки, чоловік – вивих плеча. У двох хлопчиків, які були пристебнуті пасками безпеки, виявили лише незначні осаднення. Після надання медичної допомоги сім’ю львів’ян відпустили.

А вже о 21-ій годині на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» поблизу с. Рудня сталася автопригода за участі фургона «Peugeot Expert». Його водій, 34-річний житель Дубровиці, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд на придорожні дерева. Його та 38-річного пасажира, мешканця села Висоцьк, із травмами різного ступеня та із запахом алкоголю госпіталізували до лікарні. У кермувальника відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння.

За обома фактами порушень правил безпеки дорожнього руху слідчі відділення №2 (м. Радивилів) та відділення №1 (м. Дубровиця) відкрили кримінальні провадження.

Цінуйте життя і бережіть здоров’я! Поліцейські наголошують усім учасникам дорожнього руху на неухильному дотриманні ПДР, порушення яких може призвести до непоправних наслідків.

12.11.2021



Рівне-Ракурс №10 від 12.11.2021p. 
На головну сторінку