Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1042 від 18.11.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Про труднощі розлучення та проблеми з алкоголем:

Про труднощі розлучення та проблеми з алкоголем:

Адель дала інтерв’ю Опрі Вінфрі

Співачка відверто зізналася, в яких стосунках із колишнім чоловіком і розповіла про нового бойфренда

Днями Адель, яка відверто розповіла про психологічні проблеми після розлучення, дала інтерв’ю Опрі Вінфрі. У програмі Adele One Night Only на каналі CBS співачка вперше розповіла про нового коханого, як пережила розлучення з Саймоном Конеккі і як різке схуднення позначилося на її здоров’ї.

Так, Адель зізналася, що через розлучення почувала себе спустошеною. За словами співачки, вона сильно переживала, що їхній шлюб із Конеккі закінчився надто швидко. Співачка зізналася, що перша думка про розлучення у неї з’явилася після проходження особистісного тесту у глянцевому журналі. Тоді, відповідаючи на запитання «що про тебе ніхто ніколи не дізнається?», вона зрозуміла, що не почувається щасливою у стосунках із чоловіком.

«Може здатися, що зараз я цього не відчуваю, але я себе відчуваю так, ніби я виявила неповагу, швидко вийшовши заміж, а потім так само швидко подавши на розлучення. Я просто збентежена тим, що мій шлюб не вдався», – сказала Адель.

Однак, попри розрив відносин з бізнесменом, їм вдається підтримувати дружні відносини, виховуючи спільного дев’ятирічного сина Анджело.

Крім того, у розмові з Опрою Уїнфрі артистка поділилася подробицями різкого схуднення. Адель зізналася, що схуднення спровоковано не бажанням схуднути, а можливістю впоратися з депресивним станом. Так, за словами співачки, після розлучення у неї були напади панічних атак, з якими їй допомогли впоратися заняття спортом та відмова від алкоголю.

«Як тільки я зрозуміла, що мені потрібно працювати над собою, я перестала пити та почала багато тренуватися», – заявила співачка.

Цікаво, що підтримати Адель під час інтерв’ю прийшов її новий коханий. Співачка, своєю чергою, зізналася, що тільки у стосунках із Річем Полом вона почала слухати саму себе та розуміти, чого вона хоче від життя.

18.11.2021



Рівне-Ракурс №10 від 18.11.2021p. 
На головну сторінку