Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1043 від 25.11.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Оля Полякова розповіла, як її чоловік вкладав кошти у її кар’єру

Оля Полякова розповіла, як її чоловік вкладав кошти у її кар’єру

Українська співачка Оля Полякова у програмі Маші Єфросініної «Дорослі дівчатка» розповіла, як після розкішного життя її сім’ї довелося зіткнутися з фінансовою кризою.

За словами артистки, на початку кар’єри її чоловік Вадим, заможний бізнесмен-фінансист, вклав багато грошей у творчість зірки. Крім того, Полякова могла собі дозволити витрачати гроші на будь-що.

«У мене був дощ з «Біркінів», діамантів та будинків. Тому що я виходила за дуже багатого чоловіка заміж і витрачала його гроші самозабутньо та талановито... Він фінансист і робив великі фінансові операції для великих бізнесів, це були величезні гроші, які можна було гарно витрачати», – зізнається Королева ночі.

Однак у 2008-2009 роках, коли на ринок вийшли великі банки, необхідність у послугах чоловіка співачки відпала і «бізнес зхлопнувся, а іншого він не збудував».

Чоловік Олі Полякової довго не зізнавався їй у фінансовій кризі, дозволяючи їй і далі тринькати гроші.

«Замість того, щоб будувати бізнес, він вішав на мене бантики: знімав мені кліпи, записував дуети з московськими виконавцями», – каже співачка.

Якийсь час подружжя жило на відкладені гроші, але потім сім’ї довелося звільнити персонал і суттєво урізати витрати. У цей час співачка продовжувала «записувати пісні, які ніхто не чув, та знімати кліпи, які ніхто не бачив».

«Це було як опускання в холодну ванну. Це було жорстоко! Я з мільйонера зробила просто хорошу людину. Коли це сталося, було складно», – каже Оля Полякова.

Проте співачка не залишила чоловіка, якого вважала близьким другом, а вирішила сама заробляти.

«Це було неймовірним стусаном, тому що я пішла на телебачення. Я ходила скрізь і лізла у всі шоу, мені ніде не платили, але я працювала, щоб бути на увазі, щоб мені 1000 доларів заплатили за якесь «бачення»», – згадує зірка.

25.11.2021



Рівне-Ракурс №10 від 25.11.2021p. 
На головну сторінку