Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1045 від 09.12.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Принц Вільям розповів про ранковий ритуал своєї сім’ї та улюблену музику

Принц Вільям розповів про ранковий ритуал своєї сім’ї та улюблену музику

Принц Вільям порадував фанатів королівської родини, ставши учасником аудіопередачі на стрімінговому сервері Apple Fitness+ у проєкті Time to Walk. Під час запису герцог прогулювався по маєтку королеви в Сандрінгемі в Норфолку, повз церкву Святої Марії Магдалини і до Анмер-Холла, де він живе разом із дружиною Кейт Міддлтон та дітьми.

У рамках проєкту принц Вільям розповів, яку музику слухає його сім’я. Як з’ясувалося, в дитинстві вони з братом і матір’ю принцесою Діаною слухали хіт Тіни Тернер Simply The Best дорогою до школи-пансіону.

«Це було схоже на справжній сімейний момент», – каже Вільям.

Герцог Кембриджський також додав, що його з дружиною діти успадкували його любов до музики.

«Іноді на нашій кухні ведеться неабияка суперечка між Шарлоттою і Джорджем, яка пісня звучатиме цього ранку. Мені доводиться ухвалювати нелегке рішення і треба бути справедливим. Якщо сьогодні, наприклад, перемагає Джордж, то завтра неодмінно має перемогти Шарлотта. Добре, що поки що Луї зберігає нейтралітет. Однією з пісень, яку зараз люблять діти, є Шакіра Waka Waka. Шарлотта бігає по кухні у своїх балетних костюмах чи сукнях і змушує всіх приєднуватися до її імпровізацій. Вона божеволіє від молодшого брата. Тому переслідує Луї, намагаючись вбрати його в різні костюми. Мабуть, це найщасливіші ранкові моменти, що гріють душу весь день», – сказав герцог.

А прокидатися в понеділок уранці принцу Вільяму допомагає трек AC/DC Thunderstruck.

09.12.2021



Рівне-Ракурс №10 від 09.12.2021p. 
На головну сторінку