Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1045 від 09.12.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

20 громад Рівненщини нагородили за високі показники розвитку

20 громад Рівненщини нагородили за високі показники розвитку

7 грудня в Україні відзначали День місцевого самоврядування. Це професійне свято тих, хто працює в радах різних рівнів: сільських, селищних, міських, районних та обласних. Це свято всіх 64 громад Рівненської області. З цієї нагоди голова облради Сергій Кондрачук запросив їхніх керівників на Координаційно-консультативну раду, щоб привітати та обговорити низку актуальних для їхньої роботи питань.

Зокрема, керівникам ТГ презентували заходи, які на Рівненщині успішно реалізовують в рамках Обласної соціальної програми національно-патріотичного виховання. Досвідом роботи в цьому питанні поділилися директорка Рівненського обласного молодіжного пластового вишкільного центру Оксана Скляр та ГО «Фонд молодіжних ініціатив «Крила».

Дізналися учасники коордради і про можливості переходу на електронний документообіг та інші інноваційні ІТ-рішення для цифровізації своєї роботи.

Фахівці Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління розповіли очільникам громад про те, як правильно розробляти екологічні програми для своїх територій, і для чого це потрібно.

Під час заходу голова обласної ради вручив нагороди керівникам територіальних громад Рівненщини за розвиток місцевого самоврядування та успішне впровадження децентралізації. Нагородили передусім тих, кому вдалося досягти гарних соціально-економічних показників.

Так, найвищою нагородою обласної ради – Почесною відзнакою нагородили 5 громад: Вараську, Дубенську, Сарненську міські ради, а також Демидівську та Клесівську селищні ради в особі їхніх керівників.

Заступникові Рівненського міського голови Юрію Поліщуку голова обласної ради вручив цінний подарунок – годинник. Крім того, керівників семи територіальних громад Рівненщини відзначили Почесними грамотами обласної ради.

З нагоди свята свої нагороди вручила й Асоціація органів місцевого самоврядування Рівненщини. Окрім керівників громад, Почесну відзнаку Асоціації отримав і голова обласної ради Сергій Кондрачук.

09.12.2021



Рівне-Ракурс №10 від 09.12.2021p. 
На головну сторінку