Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1047 від 23.12.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Міська влада всіляко підтримує дітей з особливими потребами

16 грудня міський голова Олександр Третяк, профільний заступник Юрій Поліщук та працівники Департаменту соціальної політики відвідали Громадську організацію «Асоціація батьків дітей інвалідів».

ГО «Асоціація батьків дітей інвалідів» була заснована ще у 2002 році. Діяльність організації спрямована на підтримку, захист прав та інтересів дітей з особливими потребами та їх сімей.

Основна мета організації – формувати позитивне ставлення до дітей з обмеженими можливостями в суспільстві. Піднімати до європейського рівня можливості особливих дітей з вродженими вадами розвитку, які навчаються разом зі своїми ровесниками у загальноосвітніх школах.

За роки роботи організації, були організовані різні проєкти, що були спрямовані на привернення уваги до проблем особливих дітей в Рівному та області. Нині громадська організація опікується 86 дітьми.

Під час зустрічі порушували важливі питання щодо новітніх методик та програм розвитку, які важливо використовувати. Обговорили також проблеми з якими стикаються батьки таких діток, вирішенню яких може посприяти міська влада.

– Діти з інвалідністю – це наші ангели, які показують нам цінність життя, з тієї сторони, яка для нас була закрита. Вони – щирі, незважаючи на свій вік, прагнуть любові і ласки. Завжди відкриті для світу, який нажаль такий закритий для них. Сьогодні їм, як ніколи, потрібна підтримка та допомога, – зазначив міський голова Олександр Третяк.

23.12.2021



Рівне-Ракурс №10 від 23.12.2021p. 
На головну сторінку