Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1048 від 30.12.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс незвичайного

Рік Тигра

Рік Тигра

благоволить активним, енергійним і працьовитим представникам східного гороскопу

Згідно зі Східним календарем, 2022 рік триватиме під егідою Чорного (Блакитного) Водяного Тигра. Хоч яким кольором буде «зарядженим» хижак, він завжди гучно заявляє про себе, водночас його період сповнений яскравими подіями.

Тигра вважають символом змін, який водночас дає невизначеність. Хоча для багатьох 2022 рік буде ідеальним часом оновити життя.

Рік Водяного Тигра вимагатиме бути поміркованими і розсудливими в справах. Варто утримуватися від необдуманих і небезпечних дій, краще не поспішати. Спокійна обстановка сприятиме позитивному настрою та змінам на краще. Особливо сприятливим буде кінець року.

Загалом енергетика наступного року несе позитивну силу. Новий 2022 рік – найкращий період, щоб попрощатися з минулим, почати все з нового аркуша. Багато хто зможе здобути підвищення на роботі, покращити фінансове становище і вирішити питання з житлом.

Тигр дасть багато шансів, головне – грамотно ними скористатися.

Варто відзначити, що покровитель 2022 року не любить легковажних і лінивих, тому він підтримуватиме тих, хто має намір завзято і самовіддано працювати.

Новий рік не буде тихим і спокійним – це час змін, які іноді вибиватимуть із колії.

Найбільшого успіху в кар’єрі досягнуть творчі особи з нестандартним мисленням – у них високі шанси піднятися кар’єрними щаблями і покращити фінансове становище.

Тигр – велелюбна тварина, тому рік є вдалим для створення сім’ї. За заступництва Тигра багато хто наживе стосунки і порине в пристрасний роман.

У плані здоров’я потрібно пильнувати хронічні захворювання нирок і сечовивідних шляхів. Зважаючи на стихію року, рекомендовано пити якнайбільше якісної води.

Фінансові справи вимагатимуть бути розсудливими: поєднання бравади з відчайдушністю може дати непередбачуваний результат.

Загальна характеристика знака

Тигр посідає третє місце у зодіакальному колі. За легендою, він рвався до лідерів, але його випередили Щур і Бик. Згідно зі східним календарем, рік Тигра настає кожні 12 років, проте тварина водної стихії приходить раз на 60 років.

Його роки: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034 і т.д.

Тигр – тварина-лідер, яка користується повагою. Він сильний та енергійний, проте не позбавлений чутливості. Його вважають символом могутності та шляхетності.

Гордому Тигру властива допитливість, він не відчуває страху перед новим і завжди відкритий для експериментів. Його можна назвати вродженим авантюристом.Тигр непосидючий і веде активний спосіб життя. Він любить різноманітність, постійно змінює обстановку. Це дуже самостійна тварина, яка не потребує керівництва.

При цьому покровитель року норовливий і впертий, а також любить конфліктувати.

Стихія Води пом’якшить гарячий запал і агресію Тигра, проте вона має подвійне значення у східній культурі. Вода вважається символом благодатних дощів у посуху та стихією шторму, тому людям доведеться підлаштовуватися під її мінливу природу.

Особливості характеру

Люди, які народилися у рік Тигра, відрізняються сильною волею, оригінальними поглядами на життя і гострим розумом.

Вони нерідко діють імпульсивно, проте, оскільки дуже щасливі, їхня легковажність рідко приводить до негативних наслідків.

Предметом особливої ??уваги Тигра є його репутація та імідж, тому людям, які народилися під заступництвом знака, добре відомо, як справити приємне враження.

При цьому Тигр – відкритий, дуже чесний і на дух не переносить спроби тиску на нього. Невипадково серед представників знака багато начальників – вони полюбляють керувати.

Сильні сторони Тигрів: сміливість, рішучість, готовність ризикувати, розвинений інтелект та вміння знаходити спільну мову з оточуючими.

Недоліки Тигрів: імпульсивність, емоційні сплески, упертість, спалахи люті, авторитаризм.

Чоловік-Тигр – хоробрий воїн та завойовник жіночих сердець. За життя наполегливий і цілеспрямований, досягає успіху. При цьому в душі залишається чуйним та романтичним.

Жінка-Тигр – рішуча і невгамовна, не звикла підкорятися сильній статі. Їй потрібен рівноправний партнер, тоді союз буде гармонійним. Має творчу натуру, і щоб заволодіти її увагою, слід проявити фантазію.

Дитина, народжена в рік Тигра, змалку шукає спосіб заявити про себе світу, прагне бути кращою у всьому. Слід пам’ятати, що на неї не можна тиснути – це викликає лише образи та нерозуміння. Для Тигра потрібно створити середовище, в якому він зможе виявляти свої здібності.

Східний гороскоп 2022 для Щура

У 2022 році Щури зможуть домогтися небувалих успіхів у професійній діяльності. Кар’єра представників знака різко піде вгору. Уміння швидко приймати рішення і йти на ризик допоможе збільшити авторитет і домогтися бажаного. В особистих відносинах також супроводжує удача. Вже цього року вільні Щури зможуть знайти свою любов.

Східний гороскоп 2022 для Бика

Биків чекає спокійний, розмірений і навіть ледачий рік. Вони зможуть досягти кар’єрних успіхів, але вони не будуть приголомшливими. Ближче до кінця року представники знака можуть зіткнутися з труднощами, які змусять понервувати. Однак незабаром ситуація стабілізується. У любовній сфері у Биків все добре. Не виключається можливість того, що ви зустрінете супутника життя.

Східний гороскоп 2022 для Тигра

Тигр повноправно володарює в 2022 році і відчуває себе на троні цілком впевнено. Вони рішучі і енергійні, довго не роздумують і без затримки приймають важливі рішення. Ви зможете втерти ніс своїм суперникам і обставити конкурентів, не реагуючи на їх провокації. Хороший рік для того, щоб змінювати роботу і подорожувати.

Східний гороскоп 2022 для Кролика

У рік Тигра Кролики зможуть здійснити все задумане. Покровитель наступаючого року обдарує їх силою і витривалістю, які допоможуть змітати всі перешкоди на шляху до бажаного. Однак представникам знака потрібно бути обережними у фінансових питаннях, підвищується ризик зазнати збитків і втратити заощадження. В особистих відносинах фокус уваги зміщується на сімейні цінності. Вам захочеться більше часу проводити в колі рідних і близьких.

Східний гороскоп 2022 для Дракона

Драконів чекає незвичайне везіння у всіх сферах життя. Ваш рік буде наповнений дивовижними подіями і змінами. Зірки надають шанс значно поліпшити свій матеріальний добробут. Представників творчих професій може очікувати визнання і популярність. Щоб не розлютити Тигра, необхідно бути гранично чесними з собою і оточуючими. У середині року Дракони зможуть зустріти свою другу половинку.

Східний гороскоп 2022 для Змії

2022 рік для Змій стане часом нових можливостей. Найбільших успіхів можна досягти в професійній діяльності та особистому житті. Для того, щоб домогтися бажаного, необхідно озброїтися працьовитістю і завзятістю. Ці риси характеру допоможуть відкрити будь-які двері. У любовній сфері, життя поставить вас перед серйозним вибором. І тут, головне, не помилитися.

Східний гороскоп 2022 для Коня

У вирішенні питань матеріального характеру представникам знака необхідно прислухатися до інтуїції. У новому році внутрішній голос – ваш головний порадник. У першій половині року будуть сприятливими переїзд на нове місце проживання або зміна місця роботи. У 2022 році потрібно більше часу приділяти сімейним питанням. Це допоможе зміцнити відносини. Вільним варто очікувати приємних змін в справах любовних.

Східний гороскоп 2022 для Кози

Найкращим рішенням наступного року для Кіз стане самовдосконалення. Ви можете навчатися чомусь новому або шліфувати ваші професійні навики. З фінансами буде все стабільно, особливого багатства чекати не варто, але і відкладені гроші залишаться в цілості. Одиноким представникам знака пощастить зустріти свою долю і навіть зіграти весілля.

Східний гороскоп 2022 для Мавпи

Несподіваний успіх звалиться на голову Мавп вже на самому початку року. Представники знака матимуть підтримку повелителя року Чорного Водяного Тигра. Однак успіх буде на вашому боці, якщо ви зможете зважитися на кардинальні зміни. Людям з консервативними поглядами Тигр покаже привабливі перспективи. Друга половина року буде вдалою для вирішення фінансових питань. У сфері відносин потрібно уникати конфліктів з близькими.

Східний гороскоп 2022 для Півня

Півням в наступаючому році потрібно чітко визначитися зі своїми бажаннями і розставити пріоритети. В цьому випадку їх чекає щасливий у всіх сферах період. Рік Тигра буде для представників знака активним і принесе хороший прибуток. В особистих відносинах без особливих змін. Сімейним випаде можливість відправитися на відпочинок в кінці року.

Східний гороскоп 2022 для Собаки

2022 – стане для Собак часом саморозвитку і навчання. У цей період надається можливість кинути виклик своїм слабкостям і тренувати силу волі. Протистояння спокусами допоможе уникнути проблем. Тигр благоволить життєрадісним людям, які звикли домагатися поставлених цілей. Варто утриматися від безладних знайомств і несерйозних відносин.

Східний гороскоп 2022 для Свині

Великі зміни очікують Свиней практично в кожній сфері життя. Однак хорошими вони будуть або поганими, все залежить від того, скільки зусиль представники знака готові докласти до досягнення задуманого. Енергійність, працьовитість і цілеспрямованість сподобаються Тигру. Важливо прислухатися до підказок інтуїції. У відносинах необхідно контролювати свої емоції.

30.12.2021



Рівне-Ракурс №10 від 30.12.2021p. 
На головну сторінку