Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1048 від 30.12.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Знаменитості, які забрали чоловіків із сім’ї

Знаменитості, які забрали чоловіків із сім’ї

Хтось називає їх розлучницями, інші впевнені: часом своє щастя треба «вигризати». Навіть якщо доводиться розбивати чужу сім’ю. tochka.net згадує найгучніші випадки, коли зіркам вдалося забрати чоловіків у їхніх других половинок.

Анджеліна Джолі

Розрив Бреда Пітта із Дженніфер Еністон був шоком для багатьох. Роман Енджі з актором розпочався на зйомках фільму «Містер і місіс Сміт». За словами очевидців, Джолі відкрито фліртувала з Бредом, і він піддався її чарам. В результаті чоловік подав на розлучення і почав будувати сім’ю з Анджеліною. Втім, їхній шлюб також розпався. І якщо актор пережив його більш-менш легко, то на Джолі розрив позначився досить сильно: анорексія, безсоння, невроз та постійні істерики. Їй знадобилося кілька років, щоб прийти до тями.

Елізабет Тейлор

Легенда «старого Голлівуду» йшла вісім разів під вінець. Четвертим чоловіком акторки став співак Едді Фішер, який на той момент був одружений. Але заради Елізабет він покинув дружину Деббі Рейнольдс та двох спільних дітей. Але навіть надмірна відданість чоловіка не допомогла зберегти шлюб. Незабаром Тейлор набрид і він. А Деббі та Елізабет помирилися і продовжували спілкуватися, як ні в чому не бувало.

Торі Спеллінг

Торі Спеллінг та Дін Макдермотт зустрілися на зйомках телевізійного фільму «Роздуми про вбивство» у 2005 році. Обидва на той момент були невільні. Пара узаконила свої стосунки у 2006 році. Зараз Спеллінг та Макдермотт виховують п’ятьох дітей.

Крістен Стюарт

Британська топмодель Ліберті Росс та режисер «Білосніжки та мисливця» Руперт Сандерс одружилися у 2002 році. Пара має двох дітей. Заради Росса дівчина покинула кар’єру та приміряла на себе роль домогосподарки. Проте цієї жертви ніхто не оцінив. Режисер віддав перевагу акторці Крістен Стюарт, через яку і розпався його шлюб. Однак і ця історія кохання не має щасливого кінця. Роман зірки «Сутінки» і Ліберті так і не вилився у щось серйозне. Після цього Крістен заявила про свою бісексуальність і почала зустрічатися з дівчиною.

Блейк Лайвлі

Зірка серіалу «Пліткарка» стала причиною розлучення Скарлетт Йоханссон та Райана Рейнольдса. За чутками, роман Блейк Лайвлі з актором розпочався під час зйомок фільму «Зелений ліхтар», де вони були партнерами. У результаті сім’я Йоханссон та Рейнольдса розпалася, не проіснувавши і трьох років.

30.12.2021



Рівне-Ракурс №10 від 30.12.2021p. 
На головну сторінку