Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1051 від 20.01.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Морквяний кекс

Морквяний кекс

морква - 260 г; яйця - 2 шт.; олія - 120 г; сметана - 80 г; цукор - 150 г; родзинки - 70 г; борошно - 290 г; розпушувач - 1,5 ч.л.; кориця - 2/3 ч.л.;

дрібка солі та куркума, можна мускатний горіх, на ваш смак.

Просіяти борошно і змішати з розпушувачем, цукром, корицею та щіпкою солі. Моркву пробити в комбайні (якщо з’явиться сік – віджати), додати яйця, сметану, олію, перемішати. Всипати сухі інгредієнти та перемішати. Додати родзинки. Випікати при температурі 170-180оС близько години, дивіться по своїй духовці.

20.01.2022



Рівне-Ракурс №10 від 20.01.2022p. 
На головну сторінку