Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1052 від 27.01.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Шведські булочки з корицею Kanelbullens dag

Шведські булочки з корицею Kanelbullens dag

Глейз: 50 г яєць; 15 г цукру. Збити до однорідності. Начинка: 200 г м’якого вершкового масла; 200 г цукру (в ідеалі коричневого) 10 г меленої кориці. Розтерти всі інгридієнти у однорідну кремову масу.

Тісто:

600 г борошна;

250 г молока;

100 г цукру;

100 г холодного вершкового масла;

50 г яєць (1 шт С1);

10 г свіжих дріжджів;

8 г солі.

Розчинити в теплому молоці дріжджі, сіль та цукор. Додати яйце, розмішати до однорідності. Просіяти борошно і вимісити гладке еластичне тісто. Внести масло шматочками в 3-4 прийоми, добре вимішуючи після кожної порції.

Перекласти в контейнер, накрити і залишити на 1,5-2 години за кімнатної температури до збільшення в 2 рази. Розкачати тісто в прямокутник 20х60 см і товщиною 4-5 мм. Розподілити начинку на 2/3 прямокутника.

Скласти конвертом, трохи підкатати, нарізати смужки шириною 1-1,5 см. Згорнути вузлом, перекласти на застелене пергаментом деко. Накрити рушником та залишити на 30 хвилин. Змастити глейзом, випікати при 175оС 20-25 хвилин.

27.01.2022



Рівне-Ракурс №10 від 27.01.2022p. 
На головну сторінку