Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1052 від 27.01.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Белла Хадід зізналася в алкоголізмі: «Не могла себе контролювати»

Белла Хадід зізналася в алкоголізмі: «Не могла себе контролювати»

Молоді популярні моделі здебільшого пропагують здоровий та активний спосіб життя. Проте навіть серед успішних дівчат знайдуться й ті, хто соромиться своїх згубних звичок.

Так, американська супермодель Белла Хадід, яка нещодавно вперше заговорила про свої психологічні проблеми, зізналася, що страждає від алкогольної залежності. У розмові з In Style зірка відверто заявила, що останніх 6 місяців вона повністю обмежувала вживання спиртних напоїв.

Восени 2021 року Белла Хадід стала співзасновником бренду безалкогольних напоїв Kin Euphorics. Проте, ще недавно їй доводилося боротися з потягом до алкоголю. Як зізналася Белла, іноді її залежність сягала того, що їй доводилося відмовлятися від відвідування запланованих заходів.

«Був час, коли я дійсно пила дуже багато. Я любила алкоголь. Дійшло до того, що я почала скасовувати вечірки, розуміючи, що просто не зможу контролювати себе», – розповіла Белла Хадід.

Впоратися з алкогольною залежністю їй допомогла робота з лікарем. За словами Белли, фахівець дав їй зрозуміти, в який стан вона заганяє свій організм і які за собою наслідки це спричинить.

«Я більше не відчуваю потреби в алкоголі, тому що знаю, як почуватимуся о третій ночі, коли прокинуся в стані тривоги та почну згадувати, що я сказала комусь п’ять років тому. По суті алкоголь не приносить нічого, крім болю і стресу, а задоволення від нього швидкоплинне», – зізналася модель.

27.01.2022



Рівне-Ракурс №10 від 27.01.2022p. 
На головну сторінку