Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1056 від 25.02.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Випадково задушив пенсіонерку

Випадково задушив пенсіонерку

Причетним до скоєного злочину виявився співмешканець онуки. У скоєному щиро розкаюється. Однак, йому тепер може загрожувати від трьох до п’яти років за ґратами.

Повідомлення про раптову смерть 82-річної жінки у селі Орестів колишнього Здолбунівського району до поліції надійшло 17 лютого близько 17-ї години.

Під час поверхневого огляду поліцейські відділення №6 (м.Здолбунів) ознак насильницької смерті не виявили. Тіло ж відправили в морг для проведення судово-медичної експертизи. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть жінки настала внаслідок механічної асфіксії: вдавлення органів шиї невстановленим предметом.

Під час проведення невідкладних слідчих дій, зокрема і додаткового огляду місця події поліцейські встановили, що до злочину причетний 65-річний співмешканець онуки. Остання поїхала на заробітки за кордон і залишила його доглядати за бабусею. Пенсіонерка проживала з ними з минулого року та була обмежена в пересуванні.

Зі слів чоловіка, того дня допомагав їй піднятися та зачепився за ніжку ліжка: обоє впали, а він придушив їй шию, унаслідок чого травмував кістку, яка і перекрила жінці дихання. Коли приніс їй склянку води, та вже не подавала ознак життя. Потому зателефонував родичам у Рівне та повідомив про смерть жінки.

«19 лютого слідчі за процесуального погодження із Здолбунівською окружною прокуратурою повідомили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 119 КК України (вбивство через необережність), – зазначив т.в.о начальника відділення №6 (м.Здолбунів) Олександр Панасюк. – Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу».

Досудове розслідування триває. У поле зору правоохоронців підозрюваний раніше не потрапляв.

25.02.2022



Рівне-Ракурс №10 від 25.02.2022p. 
На головну сторінку