Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1057 від 03.03.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Дотримуйтеся комендантської години: залишайтеся вдома

Дотримуйтеся комендантської години: залишайтеся вдома

Працівники поліції 24/7 у посиленому режимі несуть службу для забезпечення правопорядку і безпеки мешканців краю.

Утім, у встановлену комендантську годину, яка діє із 22:00 до 06:00 ранку, чимало рівнян і жителів області ігнорують обмеження і перебувають на вулицях.

Додаткова перевірка поліцейськими патрулями таких осіб лише забирає час, тоді як реальна потреба у силах правоохоронців потрібна в іншому місці.

Крім того, поліцейські вдячні громадянам за пильність і дзвінки на спецлінію 102, яких за останні дні надійшло майже втричі більше, ніж у звичайні дні. На одного оператора за зміну нині припадає до 400 дзвінків.

Однак, чимало із них містять повідомлення, які не мають жодного стосунку до нинішньої ситуації і, знову ж таки, забирають час у працівників поліції (приміром, а чи будуть відключати світло і чи працюватиме мобільний зв’язок).

Умови пересування громадян в рамках комендантської години

На в’їздах/виїздах з населених пунктів встановлені блок-пости. Поліцейські перевіряють документи осіб, зупиняють транспортні засоби, проводять огляд речей та автомобілів.

Важливо! Міста, в яких встановлена комендантська година, закриті на в’їзд, але працюють на виїзд.

Громадянам заборонено перебувати на вулицях населених пунктів під час комендантської години.

Комендантська година – необхідний захід в умовах активної воєнної фази агресії Російської Федерації проти України. Впроваджується задля посилення правопорядку та безпеки людей. Закликаємо усіх неухильно дотримуватися діючих обмежень.

Разом із тим нагадуємо, що потрібно бути готовими до екстреної евакуації в будь-який момент. В разі спрацювання сирени терміново перейти до місць укриття.

03.03.2022



Рівне-Ракурс №10 від 03.03.2022p. 
На головну сторінку