Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1061 від 31.03.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Секрети пишних оладок, які не опадають

Секрети пишних оладок, які не опадають

Знання всього декількох хитрощів допоможе приготувати повітряні і дуже смачні оладки. При цьому не потрібно витрачати багато часу на готування.

Основний секрет ідеальної страви полягає в тому, що для тіста треба брати кефір кімнатної температури.

Кисломолочний напій слід змішати з яйцями, сіллю, цукром і ваніліном. Після цього треба акуратно вмішати борошно. Робити це рекомендується поступово. Тісто має бути густим.

В останню чергу додається суміш борошна і соди. Важливо, щоб вони були перемішані між собою. На чайну ложку борошна можна взяти половину ложки соди.

Після цього тісто бажано інтенсивно перемішати, а потім дати пару хвилин відпочити. У цьому полягає ще один секрет приготування пишних оладок.

Потім можна переходити до смаження. Готувати страву слід на попередньо розігрітій сковороді з олією.

Однак і тут не все так просто. Як тільки тісто виявиться на сковороді, то вогонь треба зменшити, щоб оладки повністю присмажилися і не підгоріли.

Блюдо можна подавати з різними солодкими соусами і сиропами. Крім того, оладки добре поєднуються з усіма фруктами і ягодами. Байдужих до такого частування просто не залишиться.

31.03.2022



Рівне-Ракурс №10 від 31.03.2022p. 
На головну сторінку