Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1061 від 31.03.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

М’ясний соковитий рулет з капусти

Ця страва буде смачною і в гарячому, і в холодному вигляді.

Пропонуємо приготувати найсмачніший рулет з капусти з м’ясом. Це дуже ароматний, соковитий і смачний рулет. Підійде як на обід або вечерю, так і на святковий стіл.

Інгредієнти:

300 г капусти;

5 яєць;

70 г твердого сиру;

600 г курячого фаршу;

1 цибулина;

половина пучка кропу;

за смаком солі і перцю.

Приготування:

Нашаткувати дрібно капусту. Яйця трохи збити віночком, додати натертий на крупній тертці сир, дрібно нарізаний кріп, сіль, перець, капусту і все перемішати. Капустяну масу розподілити по листу, застеленому пергаментним папером.

Випікати в розігрітій до 180 °C духовці 10-15 хвилин, корж повинен добре «схопитися».

У м’ясний фарш додати подрібнену цибулю, сіль, перець, за бажанням будь-яку приправу для курки і добре перемішати. Фарш рівномірно розподілити по поверхні капустяного коржа. Загорнути в щільний рулет. Загорнути рулет у фольгу і викласти на деко швом вниз. Запікати при 180 °C 25-30 хвилин.

31.03.2022



Рівне-Ракурс №10 від 31.03.2022p. 
На головну сторінку