Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1061 від 31.03.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Понад 100 тисяч людей прийшли на євангелізаційний крусейд в Ефіопії

Понад 100 тисяч людей прийшли на євангелізаційний крусейд в Ефіопії

В Ефіопії у місті Хосанна місія «Христос є відповідь» у співпраці з помісними церквами провела третій євангелізаційний крусейд, який зібрав понад сто тисяч людей.

За словами спікера події, пастора та директора місії «Христос є відповідь» Тараса Сеня, цей крусейд – відповідь від Бога на молитви та здійснення раніше задуманих намірів.

Понад сто тисяч людей прийшли в останній день крусейду, щоб послухати Боже Слово та прийняти спасіння в Ісусі Христі. Спікер із командою служителів молилися за здоров’я та звільнення від демонічного впливу, а люди свідчили про зцілення від різних хвороб та отримали свободу.

В останній день крусейду багатотисячне зібрання молилося за мир в Україні.

«Дуже приємно було чути щирі молитви наших африканських братів та сестер за нашу Батьківщину. Вони від усього серця молилися за Україну, бо українці приїхали їм служити. Хоча, зізнатися, служити було дуже важко, бо в моїй країні почалася війна, щодня гинули люди… а моя дружина з дітьми ночували у підвалі через загрозу бомбардувань.

Ми прилетіли до Африки і готувалися проводити крусейд, а через кілька днів новина про війну нас шокувала. Перед кожним служінням я розумів, що треба думати про проповідь, а всі мої думки були про Батьківщину, сім’ю, друзів.

Звісно, скасували наш зворотний переліт в Україну, тому довелося шукати інших шляхів, як дістатися додому», – зазначив Тарас Сень.

Для місцевих пасторів та їхніх дружин також провели сімейну конференцію, на якій були присутні 400 людей. Тема семінару «Десять заповідей щасливого шлюбу», для чого використовувалися заздалегідь підготовлені філією медіавідділу місії в Ефіопії листівки з віршами з Біблії про сім’ю амхарською мовою, тематичні магніти для подарунків та інше. Сімейні пари вчилися робити один одному компліменти і грали в ігри, що згуртовують сімейні стосунки.

Як зазначив Тарас Сень, одна з цілей – показати формат проведення сімейних зустрічей. Служителі обіцяли проводити семінари для сімей у церквах.

Під час поїздки до Ефіопії місіонери місії «Христос є відповідь» роздали десятки тисяч газет, поставили п’ять євангелізаційних наметів для роздачі християнської літератури та молитви за людей.

А нужденні люди у Хосанні отримали від Місії набори продуктів з розрахунку на місяць на сім’ю з 4-5 осіб.

31.03.2022Пресцентр церкви «Христос є відповідь»



Рівне-Ракурс №10 від 31.03.2022p. 
На головну сторінку