Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1062 від 07.04.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Горщик з м’ятою в будинку – яку користь приносить ця рослина

Якщо ви амбітна людина, яка не боїться ставити перед собою серйозні цілі, то вам точно варто завести плектрантус. Ця квітка приносить удачу в будь-яких починаннях – але тільки сміливим людям, які не бояться ризикувати.

Якщо ж ви від природи боягузливі і схильні до постійних сумнівів, то заводити цю рослину не варто. Річ у тім, що м’ята буде притягувати у ваше життя безліч подій, з якими під силу впоратися тільки впевненій в собі людині.

Допомагає впоратися з фінансовими труднощами

Крім удачі, домашня м’ята здатна притягнути у ваше життя фінансове благополуччя. Але, також як і удача, великі гроші дістануться тільки найсміливішим і амбітним людям. Адже поява в будинку м’яти не означає, що взавтра ви випадково знайдете мішок, набитий грошима. Рослина лише посилить такі ваші природні якості, як завзятість, кмітливість, уважність, підприємливість і все, що допоможе заробити більше грошей. Але зробити це вам доведеться самостійно. Тому сліпо довіряти кімнатній рослині не варто, бо це не принесе бажаного.

З якими ще проблемами допомагає впоратися плектрантус

Крім удачі і фінансового благополуччя, м’ята може принести і інші позитивні зміни у ваше життя.

Якщо ви зазнаєте невдач в любовних відносинах, то рослина здатна пом’якшити конфлікти і посилити ніжні почуття між закоханими.

Тим, хто відчуває, що втрачає життєву енергію, варто не просто вирощувати м’яту, але також регулярно вживати її разом з чаєм. Це допоможе прийти в тонус і налагодити звичний ритм життя.

Якщо ви відкриваєте бізнес або влаштовуєтеся на нову роботу, то вам також не завадить горщик домашньої м’яти на підвіконні. Ця рослина допомагає амбітним людям швидко просуватися по кар’єрних сходах, а власникам бізнесу уникати фінансових труднощів.

07.04.2022



Рівне-Ракурс №10 від 07.04.2022p. 
На головну сторінку