Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1064 від 21.04.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Поліцейські ліквідовують загоряння трави, яку підпалюють безвідповідальні громадяни

Поліцейські ліквідовують загоряння трави, яку підпалюють безвідповідальні громадяни

Застереження і попередження про заборону спалювання рослинності, на жаль, на деяких жителів області не діють. Осередки загорянь періодично з’являються у тому чи іншому населеному пункті.

Так, поліцейські офіцери 14 квітня під час патрулювання із інспекторами із благоустрою Здолбунівської тергромади в селі Мар’янівка побачили, що горить трава. Через сильний вітер вогонь швидко поширювався і міг перекинутися на житлові будинки. Поліцейським вдалося самотужки загасити полум’я – набирати воду їм допомагали також і місцеві жителі. Правопорушником виявися пенсіонер, який біля будинку підпалив сміття, вогонь від якого натомість розповсюдився на значну площу. На чоловіка склали адмінпротокол за порушення правил благоустрою.

А от на ліквідацію пожежі в лісовому масиві біля села Студянка Дубенського району поліцейським офіцерам громади Смизької ТГ довелося викликати рятувальників. Спалювання трави місцевим жителем призвело до поширення вогню аж до лісу. За самовільне випалювання залишків рослинності на правопорушника складено відповідні адмінматеріали.

Шановні громадяни! Будьте у цей складний для країни час свідомими! Не забувайте про наслідки, до яких можуть призвести спалювання сухостою, рослинності тощо.

21.04.2022



Рівне-Ракурс №10 від 21.04.2022p. 
На головну сторінку