Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1066 від 05.05.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Викрили на угоні авто ще до звернення потерпілого

Викрили на угоні авто ще до звернення потерпілого

Новий власник керував пошкодженим транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та без документів. Як з’ясувалося згодом, «Nissan Primera» викрав раніше судимий односелець власника.

Увечері, 27 квітня, 58-річний житель села Вітковичі разом із 28-річним знайомим розпивали алкогольні напої. Коли уночі господар заснув, гість вирішив викрасти легковий автомобіль, припаркований у дворі та із ключами в замку запалювання.

Близько першої ночі на вулиці Чорновола у місті Березне в поле зору працівників сектору реагування патрульної поліції потрапив автомобіль «Nissan», у якого було розбите лобове скло, відсутні держаний номерний знак та бампер. Під час спілкування із поліцейськими водій не зміг пояснити, за яких обставин в авто механічні пошкодження, а документів не показав. Крім того, сам керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер «Драгер» показав 1,96 проміле.

Транспортний засіб правоохоронці після складання відповідних адмінматеріалів помістили на територію місцевого відділення поліції.

А вже через кілька години на спецлінію 102 надійшло повідомлення 58-річного жителя села Вітковичі, що малознайомий викрав його автомобіль.

Утім, транспортний засіб уже був на території відділення поліції і після проведення слідчих дій його повернуть власнику.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі відділення №4 проводять досудове розслідування за частиною 1 статті 289 КК України. Вирішується питання про повідомлення про підозру у скоєнні злочину.

Відомо, що зловмисник і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та грабежів, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Максимальне покарання, яке може загрожувати жителю колишнього Березнівського району, до п’яти років позбавлення волі.

05.05.2022



Рівне-Ракурс №10 від 05.05.2022p. 
На головну сторінку