Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №298 від 29.06.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Конфлікт

Василь Ващук обурений тим, що колектив завчасно не попередили про ліквідацію філії

У Рівному закривають медіа-агенцію

Журналісти пікетували усю ніч, обурені спонтанним рішенням керівництва

Минулого вівторка в офіс Рівненської філії ТОВ “Медіа-агенція “Кіевлянінъ” завітали представники товариства зі столиці і заявили про ліквідацію регіонального підрозділу та звільнення усіх працівників з роботи.

Обурені спонтанністю такого рішення, журналісти влаштували пікет: вони цілу ніч провели у редакції, обговорюючи ситуацію, що склалася, одночасно стежили за апаратурою, яку могли б винести в будь-який момент. Працівники медіа-профспілки вирішили, що не дадуть винести обладнання, доки їм не виплатять заборгованість по заробітній платі і не віддадуть трудових книжок.

- Дирекція товариства оголосила, що наша структура підпадає під скорочення, - розповідає директор Рівненської філії ТОВ “Медіа-агенство “Кіевлянинъ” Василь ВАЩУК. - У вівторок ми ознайомилися із наказом, у якому йшлося про звільнення більше двадцяти журналістів до 30 червня. Колектив обурений, що їх не попередили про рішення за два тижні, як це прийнято робити в цивілізованих країнах. Не можу прогнозувати хід подальших подій, бо у цій ситуації є різні варіанти розв’язання.

До слова, профспілка звернулася до юристів, тож не виключено, що звернеться і до суду.

29.06.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 29.06.2007p. 
На головну сторінку