Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1127 від 13.07.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Загинули на водоймах

Загинули на водоймах

Дев’ятого липня на водоймах у Дубенському та Рівненському районах загинуло двоє осіб, серед яких неповнолітній.

Відтак, близько 16 години на водоймі у селі Голуби потонув 15-річний житель Тернопільщини. Він разом із старшими братами та їх сім’ями приїхав покупатися: коли плавав на надувному матраці, раптово почав тонути. Це побачили родичі неповнолітнього: присутні кинулися рятувати хлопчика, втім довго не могли знайти його у воді. Орієнтовно через пів години підлітка витягнули на берег, намагалися реанімувати, але безрезультатно.

Крім того, близько 17:30 у водоймі села Антопіль втопився 39-річний рівнянин. Відомо, що він в компанії друзів розпивав алкогольні напої. Під час відпочинку вирішив перепливти ставок: коли відплив за орієнтовно 30 метрів, зник з поля зору – друзі забили на сполох. До його пошуку залучили фахівців-водолазів, які через деякий час підняли на поверхню тіло потерпілого.

Щодня працівники ювенальної превенції та поліцейські офіцери територіальних громад спілкуються із відпочивальниками про заходи особистої безпеки, які покликані убезпечити їх від нещасних випадків.

Наголошуємо, що неповнолітні в жодному разі не можуть купатися без нагляду дорослих. Заборонено запливати за межі зони для купання, стрибати у воду зі споруд, непристосованих для цього, і в місцях з невизначеною глибиною та станом дна.

Працівники поліції наголошують також дорослим про заборону розпивання алкоголю, адже основні причини загибелі на водоймах – купання в стані сп’яніння та порушення елементарних правил поведінки.

Будьте обережними під час відпочинку та пильнуйте за дітьми. Безпечного відпочинку.

13.07.2023



Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2023p. 
На головну сторінку