Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1135 від 08.09.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Зіткнення шести авто: постраждали п’ятеро осіб

Зіткнення шести авто: постраждали п’ятеро осіб

Автопригода сталася третього вересня близько 14-ї години на трасі «Київ-Чоп» неподалік м.Дубно.

Слідчо-оперативна група Дубенського РВП на місці події встановила, що 56-річний житель Рівненського району, водій «Opel Vivaro», буксируючи на тросі автомобіль «Volkswagen Transporter», не врахував дорожню обстановку під час об’їзду двох транспортних засобів «Hyundai Sonata» та «Ford Transit», які зупинилися на узбіччі, пропускаючи колону з спецтехнікою, на смузі зустрічного руху допустив зіткнення із автомобілями «Volkswagen Golf» та «Toyota Corolla».

Від удару некеровані «Opel Vivaro» та буксирований бус врізалися у припарковані два авто, а легковики «Volkswagen» та «Toyota» – у вантажівку «DAF».

Унаслідок ДТП у лікарню доставили кермувальника та пасажира «Volkswagen Transporter», жителів Тернопільщини, та трьох пасажирок «Volkswagen Golf» – мешканок Києва та Київської області. Після надання медичної допомоги чотирьох постраждалих відпустили, а 22-річну киянку з тілесними ушкодженнями різного ступеня госпіталізували в травматологічне відділення.

За фактом порушення правил дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 КК України. Попередньо усі водії були тверезі – у них також відібрані зразки крові.

Шановні водії, зупиняйтеся і пропускайте, коли бачите колону спецтехніки. Будьте обачні та дотримуйтеся правил дорожнього руху – дорога не пробачає помилок! Бережіть себе!

08.09.2023



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2023p. 
На головну сторінку