Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1140 від 12.10.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

М’ясний рулет з сирною начинкою

М’ясний рулет з сирною начинкою

250 г свинного фаршу; 250 г курячого фаршу; 1 яйце; сіль, перець за смаком; сухарі панірувальн

і - 100 г;

цибуля - 1 шт.

Все з’єднати, перемішати і добре відбити, щоб утворилася щільна маса. Залишити на 20хв.

Начинка:

4 яйця;

200 г твердого сиру;

100 г майонезу.

Все з’єднали, перемішали виделкою, вилили на деко з пергаментом і в духовку на 10хв. при температурі 250 °С.

На новому листі пергаменту розрівняти м’ясну масу так, щоб яєчна начинка повністю туда входила, щільно загорнути рулетом, пергамент не знімаємо. Випікаємо одну годину при 180°С. Подавати краще після невеликого відпочинку, хвилин 20, щоб рулет стабілізувався.

12.10.2023



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2023p. 
На головну сторінку