Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1141 від 19.10.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Cирні булки

Cирні булки

Опара: 250 г борошна; 100 г води; 75 г молока; 7 г свіжих дріжджів. Бродіння опари 1,5 години

Тісто:

вся опара

250 г борошна;

10 г масла;

10 г олії;

15 г яйця;

7 г солі;

100 г твердого сиру (потерти на велику тертку або порізати кубиками);

125 г води.

Замісити м’яке, середньої консистенції тісто, що відлипає від рук. Даємо підійти тісту 2 години, через годину зробити одну обминку (або складання), я люблю робити дві, через 30 хвилин кожна. Готове тісто розділити на порції (я ділила на 8 частин по 110г), підкатати в кулі, дати попереднє вистоювання 15 хв.

Потім сформувати батончики із загостреними кінцями та відправити на остаточне вистоювання на 45-60хвилин. Перед випічкою зробити на кожному по 4 косих надрізи.

Випікати при 220°С 20-25 хвилин.

19.10.2023



Рівне-Ракурс №10 від 19.10.2023p. 
На головну сторінку