Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №200 від 11.08.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Звернення

Дешево і сердито?

Знову про комунальні послуги

Після того, як Рівненська міська рада не затвердила нові тарифи на житлово-комунальні послуги, виконуюча обов’язки генерального директора КТП “Комуненергія” Тетяна Казачек, Директор РОВКП ВКГ “Рівнеоблводоканал” Володимир Хомко, Голова ради трудового колективу КТП “Комуненергія” Ю.Кірпічніков та голова ради трудового колективу РОВКП ВКГ “Рівнеоблводоканал” В.Кожемякін вирішили звернутися до депутатів міської ради та рівнян зі зверненням наполягати на необхідності підвищення тарифів. Адже КТП “Комуненергія” – єдине підприємство в західному регіоні, яке працює за незмінними тарифами для населення упродовж 4-5 років.

У зверненні йдеться, що нові тарифи було відхилено без будь-якого економічного обґрунтування. Говорилося, зокрема, що це заганяє комунальні підприємства у глухий кут, залишає їх без відповідної, передбаченої законом, дотації.

Отже, як стверджують комунальники, на чашу терезів сьогодні покладено, з одного боку, цілодобове забезпечення мешканців чистою артезіанською водою, якісним теплом та гарячим водопостачанням, а з іншого – незмінні тарифи, іржава вода за жорстким графіком, відсутність тепла та гарячої води в оселях, заборгованість з виплати заробітної плати перед працівниками підприємств, і, як результат, – крах життєво важливих комунальних підприємств.

11.08.2005Олександр ДЖИГИРЕЙ



Рівне-Ракурс №10 від 11.08.2005p. 
На головну сторінку