Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №344 від 16.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Вітаємо призерів!

Вітаємо призерів!

МФК “Рівне” - “ДЮСШ №5-Аркада” - 3:1 (2:1)

МФК “Рівне”, перемігши у грі заключного туру чемпіонату України з футзалу донецьку “ДЮСШ-Аркаду”, офіційно оформив вихід до вищої ліги.

Рівне: Чемерис - Жак, Волох, Дармовіс, Сондак, Басіч, Савчук, Кравчук, Жовтун, Петрик, Басюк.

Донецьк: Кобець - Семенов, Проскурін, Захаров, Кокарєв, Шулаков, Отупор, Анчиков.

Голи: Петрик (5), Отупор (13), Волох (14), Кравчук (40).

Попередження: Кобець (20), Басюк (32), Семенов (36).

Об’єктивно кажучи, рівняни повинні були обіграти “Аркаду” ще у Донецьку. Підопічні Юрія Баховського вели тоді в рахунку - 3:1, проте, зарано повіривши у перемогу, несподівано програли - 3:4…

Виходячи на заключну гру сезону, футболісти МФК уже знали, що навіть у разі поразки не втратять другу позицію у турнірній таблиці. І все ж, господарям було що доводити власним уболівальникам. Та й донеччани до Рівного приїхали за перемогою.

Проте плани гостей на гру вже на п’ятій хвилині зіпсував Петрик. Після розіграшу штрафного та кількох рикошетів Едуард майже з нульового кута переправив м’яча у ворота.

Після гола ще дві чудові нагоди збільшити рахунок втратив Сондак.

“Не забиваєш ти - забивають тобі” - говорить відоме правило. І справді, за кілька хвилин цифри на табло вирівнялися. Олександр Отупор отримав м’яча на лівому фланзі атаки і точно пробив у дальній верхній кут воріт Чемериса.

Проте не пройшло й хвилини, як господарі знову вийшли вперед. Роман Волох вже “фірмовим” фінтом розхитав оборону суперника і більярдним ударом відправив “круглого” у сітку - 2:1.

До кінця тайму рівняни могли забити ще двічі й обидва рази з десятиметрового. Спочатку Роман Волох пробив мимо воріт, а потім Богдан Савчук відправив м’яча у штангу.

Друга половина гри виявилася не менш напруженою. Велика кількість фолів свідчить про безкомпромісність поєдинку.

Знову фантастичну нагоду для третього взяття воріт “Аркади” втратив Сондак.

А наприкінці матчу господарів виручив голкіпер. Павло Чемерис парирував удар Проскуріна з десятиметрової лінії.

І все ж, щастить найсильнішому. За тринадцять секунд до фінального свистка Кравчук у падінні замкнув філігранну передачу Жака з лівого флангу - 3:1.

Після гри футболісти МФК “Рівне” отримали срібні медалі. Чемпіону першої ліги - “Іллічівцю” наша команда поступилася у турнірній таблиці усього трьома очками.

Володимир Сондак став кращим голеадором чемпіонату. На його рахунку двадцять сім голів у сімнадцяти поєдинках. Ще один рівнянин, Роман Волох став кращим бомбардиром розіграшу плей-офф (дев’ять голів у п’яти поєдинках).

16.05.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 16.05.2008p. 
На головну сторінку