Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №361 від 11.09.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Соціум

Однією щасливою дитиною стане більше

Невдовзі у Рівному з’явиться нова прийомна сім’я. Про це розповіла заступник начальника служби у справах дітей Світлана ПЕРЕТЯТКО на останньому засіданні виконавчого комітету Рівнеради.

Подружжя Курченків вирішило взяти на виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Тож родина звернулася до виконавчого комітету із заявою про створення прийомної сім’ї. Потенційні мама й тато вже пройшли спеціальний курс підготовки прийомних батьків та отримали відповідні рекомендації від Рівненського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Ці служби вивчили житлові, матеріальні умови родини, а також стан здоров’я майбутніх батьків. Тож сім’ю Курченків включили до банку даних потенційних прийомних батьків.

Нещодавно Курченки познайомилися з дитиною-сиротою, дівчинкою 2001 року народження, чия мама-одиначка померла у цьому році. Зараз дитина перебуває у притулку для дітей служби у справах дітей Рівненської облдержадміністрації.

Дівчинка припала майбутнім батькам до душі відразу - під час першого знайомства. Дуже скоро вона почала називати чоловіка й жінку татом і мамою.

Сподіваємося, що принаймні однією щасливою дитиною у Рівному стане більше, адже члени виконкому дозволили подружжю створити прийомну сім’ю.

11.09.2008Кароліна КРУГЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 11.09.2008p. 
На головну сторінку