Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №362 від 19.09.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Круглий стіл

Очима Громадськості

Рівненська обласна громадська організація “Комітет виборців України” ініціювала проведення серії круглих столів, присвячених виборам міського голови Рівного, з метою донесення до громадськості об’єктивної та неупередженої інформації про перебіг виборчого процесу та позиції усіх його учасників. До участі у засіданнях запрошуватимуться представники громадськості, політичних сил, члени виборчих комісій, а також кандидати на посаду міського голови.

Днями пройшло перше засідання круглого столу під назвою “Вибори міського голови: погляд громадськості”, на якому представники громадських організацій та місцевих ЗМІ висловили свої думки щодо потенційних програм кандидатів у мери, першочергових проблем міста, які має вирішити міський голова після обрання, тощо.

За словами виконавчого директора Волинського ресурсного центру Руслани СТАСЮК, програма кандидата на посаду міського голови, перш за все, повинна бути реалістичною, містити шляхи вирішення питань благоустрою Рівного, а також передбачати можливість залучення громадськості до вирішення проблем міста. До того ж, на думку пані Руслани, майбутній міський голова має бути якнайменше політично заангажований.

Щоб бути почутими потенційними кандидатами, представники громадських організацій вирішили в подальшому запрошувати їх на подібні заходи.

19.09.2008Кароліна КРУГЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 19.09.2008p. 
На головну сторінку