Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №365 від 10.10.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Бейсбол

Сімферопольський бар’єр

Нездоланною перешкодою на шляху до півфіналу кубка України з бейсболу став для “Західного вогню” сімферопольський клуб “ТНУ”.

ноутбуки siemens

Слід зауважити, що, незважаючи на результат повторної гри, рівняни достойно протистояли срібному призеру чемпіонату України, чиї кольори захищають шість представників національної збірної.

Реальний шанс перемогти підопічні Володимира Судимака мали у першій грі. По ходу зустрічі “Західний вогонь” довго вів у рахунку: спочатку – 3:1, а потім і – 4:2.

По одному хоум-рану у складі господарів зробили Юрій Шарманський та Костянтин Остапчук.

На звично високому рівні у нападі відіграв Андрій Малиновський.

Тривалий час гості нічого не могли протиставити вмілим подачам лідера нашої команди – Ігора Литвинчука.

Проте під завісу зустрічі пітчер “Вогню” зазнав травми спини і гру продовжити не зумів.

Зібравши волю в кулак, більш досвідчені гості таки зуміли здобути вольову перемогу – 5:4.

Друга гра пішла зовсім не за сценарієм “Західного вогню”. Оборона рівнян у складі Миколи Ляховича та Сергія Забужко трудилася у повну силу, вдало прикриваючи центр та праве поле.

Нарикінці гри тренер рівнян випустив на поле і резервістів, оскільки шансів на порятунок практично не залишалося. Гості ж із Таврії вміло використали усі помилки рівнян в обороні, чим і досягли позитивного для себе результату.

На рівних із суперником заважав грати і дощ. Словом, гості впевнено перемогли – 15:1. До півфіналу розіграшу кубку потрапив “ТНУ”.

Цими вихідними “Західний вогонь” зіграє на кадетському турнірі у Чернівцях, де крім команди Буковини гратимуть ще й юні представники Києва та Львова.

10.10.2008



Рівне-Ракурс №10 від 10.10.2008p. 
На головну сторінку