Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №371 від 20.11.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Відзнака

Нагороду отримала головний інженер РОВКП ВКГ “Рівнеоблводоканал” Тамара ВОРОНЦОВА

Вода - найкраща в Україні

Вода РОВКП ВКГ “Рівнеоблводоканал” увійшла до “100 кращих товарів України-2008”

Минулого тижня у відомому виставковому центрі “АККО Інтернешнл” (м.Київ) відбулася виставка “100 кращих товарів України”, під час якої нагороджували лауреатів та фіналістів Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) - “100 кращих товарів України-2008”. До числа лауреатів конкурсу потрапило і РОВКП ВКГ “Рівнеоблводоканал”, що надає послуги водопостачання та водовідведення.

Якісна робота підприємства була підтверджена багатьма експертами. Організатори конкурсу, які перевіряли підприємство, зазначили, що вода у Рівному дуже хороша.

- Вода у нас краща, ніж у більшості обласних центрів України, адже видобувається вона із артезіанських свердловин, - розповідає головний інженер підприємства Тамара ВО-РО-НЦОВА. - До слова, 70 відсотків жителів України п'ють воду з Дніпра, яку за існуючих в Україні технологій очистити повністю до питної якості дуже складно.

За словами пані Тамари, на “Рівнеоблводоканалі” відмовилися від хлорування води, запровадивши новітній метод її знезараження.

- Адже не секрет, що хлор дуже шкідливий для організму людини, - зауважує вона. - Нині використовуємо з цією метою гіпохлорит натрію - він не завдає шкоди здоров'ю та не псує водопровідних труб.

На думку начальника Рівненського обласного управління у справах захисту прав споживачів Євгенії МОСІЮК, яка відвідала виставку, відзнака "Рівнеоблводоканалу" на цьому конкурсі заслужена.

- Упродовж трьох років скарги споживачів до управління у справах захисту прав споживачів на підприємство відсутні, а це означає, що люди задоволені, - зауважує вона. - Нині вода постачається рівнянам цілодобово, хоча ми ще пам'ятаємо часи, коли її подавали за графіком, прориви за три роки майже відсутні.

Відвідав виставку і директор ДП "Рівнестандартметрологія" Василь КАРПЕНЧУК.

- "Рівнеоблводоканал" - найкраще підприємство серед аналогічних, - зауважує він. - Воно належить до тих підприємств, що постійно дбають про якість своєї продукції, тому впроваджують новітні технології у виробництво. Нині підприємство багато досягнуло у своєму розвитку: має сучасне обладнання, сучасну лабораторію, кваліфікований персонал, а, відповідно, і надає якісні послуги водопостачання та водовідведення.

До речі, крім почесної відзнаки, отриманої цього року у виставковому залі “АККО Інтернешнл”, підприємство має диплом переможця регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) “100 кращих товарів України-2005” за послугу “Водопостачання та водовідведення”, почесну грамоту за перемогу у VI Всеукраїнському конкурсі на звання “Кращий роботодавець року” серед підприємств Рівненської області у групі 501 до 1000 працюючих. “Рівнеоблводоканал” став також переможцем Всеукраїнського конкурсу “Інженер року, лідер житлово-комунального господарства України” у 2005, 2007 роках у номінаціях “Підприємство (організації)” та “Інженер року”.

20.11.2008Тетяна ФІНКЕВИЧ



Рівне-Ракурс №10 від 20.11.2008p. 
На головну сторінку