Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №373 від 04.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Увага!

Шахраї видають себе за працівників “Рівнеенерго”

Шахраї видають себе за працівників “Рівнеенерго”

ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” попереджає мешканців міста Рівне та області про те, що на Рівненщині з’явилися шахраї, які ходять квартирами та будинками і представляються працівниками компанії “Ей-І-Ес Рівнеенерго”.

Перший сигнал надійшов з Дубна ще 21 листопада цього року. Мешканцям будинку по вулиці Калнишевського невідомі особи представлялися працівниками ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго”. На вимогу одного з жителів пред’явити посвідчення - шахраї зникли.

29 листопада в селищі Кліщіха Дубенського району зловмисники попросилися до оселі, буцімто для перевірки лічильника. При цьому зауважили, що посвідчень не мають, оскільки є новими працівниками ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго”. Після “огляду” лічильника господарка виявила зникнення особистих речей.

Раніше шахраї вимагали плату за спожиту електроенергію готівкою або у вигляді хабара. Були випадки, коли, незважаючи на неодноразові повідомлення та застереження з боку компанії, довірливі споживачі йшли на поступки. Дехто навіть пригощав шахраїв “могоричами” (що недопустимо в компанії ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго”), намагаючись вирішити питання оплати, не розуміючи навіть, що борги від цього не зменшаться, їх все рівно потрібно буде оплатити.

Кілька років тому від шахраїв вже постраждали мешканці сіл Уїздці, Набівки, Дермань, Кунин, Залісся Здолбунівського району, зловмисники також встигли “попрацювати” в селах Верхів та Оженино Острозького району.

Отже, ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” просить населення вимагати від представника компанії посвідчення, або телефонувати у дільницю компанії, щоб з’ясувати, чи працює там така людина.

04.12.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 04.12.2008p. 
На головну сторінку