Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №377 від 30.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Цікаво

Запрошуємо у “Більярд”!

Запрошуємо у “Більярд”!

Аматорським турніром за участю кращих гравців Рівненської та Волинської областей було відзначено відкриття клубу “Більярд”.

Окрім простих любителів гри, за перемогу у змаганнях посперечалися й визнані майстри кия: майстер спорту Анатолій Крижановський, Єгор Жуковський, Олександр Пелех, Олег Іванов, Петро Мельничук та Дмитро Небивайло, які не раз вигравали обласні турніри та посідали різноманітні призові місця на чемпіонатах України.

Окрасою клубу є найновіші голландські столи із червоного дерева, вкриті дорогою тканиною. Грати на них - справжнє задоволення.

Одна година гри у клубі коштує сорок гривень. Але, традиційно, для постійних клієтнів існують суттєві знижки - від десяти до двадцяти п’яти відсотків.

Проте за словами директора “Більярду”, навіть не це є найбільшою перевагою закладу над іншими більярдними клубами міста.

Розповідає директор клубу, Ігор КИРИЛЮК: “У нашому клубі створені усі умови для справжніх поціновувачів гри. Але, вважаю, найголовнішою перевагою клубу “Більярд” є можливість навчання грі. Відбувається набір класів бажаючих навчитися грі на більярді. Як відомо, вчитися ніколи не пізно, отож ми запрошуємо як старших, так і більш юних поціновувачів гри”.

До слова, навчатиме грі на більярді у клубі досвідчений гравець із півстолітнім стажем, неодноразовий переможець різноманітних Вітчизняних чемпіонатів, а також призер міжнародних змагань - кандидат у майстри спорту Геннадій Бистров.

Клуб “Більярд” розташований за адресою: м. Рівне, вулиця Чорновола, 27 (у приміщенні магазину “Світ солодощів”). Замовити стіл для гри можна за контактним телефоном: 22-58-82.

30.12.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 30.12.2008p. 
На головну сторінку