Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №396 від 14.05.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини з районів

Вибираємо майбутню професію

Нещодавно Дубровицький будинок культури відвідали представники майже 30-ти навчальних закладів Рівненщини. Там пройшов ярмарок професій для випускників 9-11 класів шкіл району та незайнятої молоді, який організував центр зайнятості спільно з райдержадміністрацією.

Навчальні заклади розпочали презентації своїх установ, використовуючи технічні засоби та демонструючи зразки професійної майстерності студентів. Також на ярмарку надавалися консультації щодо умов вступу та професій, які можна отримати. Зокрема, усі бажаючі мали змогу пройти тестування на професійну спрямованість.

Острозька молодь здивувала Харків

Вже вкотре студенти Острозької академії демонструють свої знання та ерудованість у різноманітних галузях. Нещодавно вони брали участь у Всеукраїнській конференції “Культура та інформаційне суспільство ХХІ століття”, яка проходила у Харкові.

Під час конференції обговорювали питання за 13-ма напрямками в галузі культури та інформації. Решта учасників конференції були дуже вражені ґрунтовною підготовкою молоді з Острога. Саме наша команда з Острозької академії відзначена сімома грамотами за успішну роботу у різноманітних секціях.

Мистецтво у маси

Днями Клевань став осередком духовної культури. У готельно-розважальному комплексі “Скольмо” відбулося обласне свято духовної музики. Десять музичних колективів з усієї області представили на розгляд глядачам свої концертні номери.

Це свято проводиться вже четвертий рік поспіль і стало традиційним. Перший заступник голови Рівненської райдержадміністрації Сергій Подолін переконаний, що в районі є люди, які не байдужі до мистецтва та роблять хоча б щось для його поширення.

Свято гумору

Нещодавно у Млинові відбувся гала-концерт IV Всеукраїнського молодіжного фестивалю гумору “МЛИН-2009”. Учасниками були команди КВН: “5.50”(Київ), “Людовік XIV”(Кіровоград), “Коліжанки”(Львів), “Проект - 05”(Хмельницький), “Бомба”(Млинів), “VIP”(Тернопіль), “Фававу” (Рівне), “Єталон”(Львів), “Дай п’ять”(Житомир), “Аварія” (Рівне).

Організаторами фестивалю стали відділ у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації і Млинівська райдержадміністрація. Всіх учасників фестивалю нагородили дипломами та пам’ятними сувенірами.

Найкращі фото

Минулого тижня у Дубно відбулося урочисте нагородження переможців фотоконкурсу “Flash photo”. Відвідувачі сайту Дубенської районної молодіжної громадської організації “Фундація Регіональних Ініціатив” мали змогу протягом трьох тижнів віддавати свої голоси за учасників фотоконкурсу. Перемогу між собою розділили володарі Дипломів ІІІ та ІІ ступенів і власник Диплому Гран-прі.

14.05.2009Алла БІДЮК за матеріалами прес-служб райдержадміністрацій



Рівне-Ракурс №10 від 14.05.2009p. 
На головну сторінку