Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №398 від 29.05.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Соціум

Пандуси для нас - не питання

Вже більше місяця пройшло з того дня, коли міська та обласна влада штурмували на інвалідних візках пандуси у під’їздах державних установ Рівного. Тоді на власному досвіді чиновники переконалися, як все-таки важко людям з обмеженими фізичними можливостями потрапити у різні заклади. Очільники міста та області зобов’язали керівників підприємств та установ у місячний термін ліквідувати недоліки та привести все, що потрібно, до належного стану.

Час минув, проте на краще майже нічого не змінилося. Як розповів голова Українського національного фонду допомоги інвалідам Чорнобиля по місту Рівне та Рівненській області Віктор ОЛЬХОВИК, ситуація по перевірених раніше об’єктах змінилася, але не кардинально. “Цей процес ще триває, все на шляху до повного поліпшення”, - пояснює Віктор Георгійович.

Ще місяць тому дістатися у житлово-комунальне підприємство “Центральне” було майже не реально, тепер все по-іншому - легко й просто. У міському БТІ подбали про кнопку виклику, яка тепер розташована в доступному для інвалідів місці. Щодо офісу міжрайонної медико-соціальної експертної комісії, то тут керівники попрацювали на славу: зроблено плавний заїзд до приміщення, а це вже - прогрес.

29.05.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 29.05.2009p. 
На головну сторінку