Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №402 від 26.06.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Згвалтування на Рокитнівщині

Дев’ятикласник Сновидовицької школи, що у Рокитнівському районі, зґвалтував першокласника. Спершу він обманом завів першачка у приміщення занедбаної ферми, потім - побив, і, зрештою, зґвалтував неприроднім шляхом. За скоєний злочин нелюду загрожує ув’язнення терміном від 8 до 12 років.

Мігранти на контролі

З початку 2009 року працівники підрозділів служби ГІРФО області затримали 102 незаконних мігранти, більшість з яких є представниками країн СНД. 62 людини видворили за межі України добровільно, трьох - у примусовому порядку.

Пасажирка розплатилася сережками

Невідомий таксист заволодів золотими сережками 39-річної рівнянки Ірини. Коштовності, вартістю 1500 гривень, чоловік узяв в якості завдатку за проїзд.

“Престижне” отруєння

18 червня в реанімаційне відділення Березнівської ЦРЛ у стані середньої важкості з діагнозом - гостре побутове отруєння дезинтексиксицидом “Престиж” госпіталізований 3-річний Артем, житель с.Михалик Березнівського району. Дитина напилася цієї речовини, перебуваючи без нагляду батьків.

Собака мало не загриз дитину

Днями до травматологічного відділення Острозької ЦРЛ госпіталізували 2-річного жителя с.Волосків Івана. Хлопчика покусав собака. Як результат - рвані рани правої половини шиї.

Хто ж носить стільки косметики?

Вночі у Рівному двоє невідомих нанесли тілесні ушкодження 50-річній жительці Євпаторії Валентині. Зловмисники відібрали у жінки сумочку з косметикою, мобільним телефоном і тисячею гривень. Сума збитку становить 7 тисяч гривень.

Селянин порубав собак

Сільський голова Пустоіванівської сільської ради Радивилівського району розповів працівникам райвідділу міліції, що в селі Гай 25-річний місцевий житель Володимир, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зарубав сокирою двох собак та погрожував фізичною розправою перехожим.

Пенсіонерці закортіло птиці

П’ять гусей та чотири качки викрала з подвір’я господарства 45-річної жительки села Гільча-2 Здолбунівського району Тетяни її 69-річна сусідка Марфа. Збиток встановлюється.

26.06.2009За матеріалами ВЗГ УМВСУ в Рівненській області, прес-служби ГУ МНС в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 26.06.2009p. 
На головну сторінку